Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Chomika - cena do negocjacji.
Witam.

Chcę sprzedać swojego głównego chomika BlOoWa . Chomik posiada program do chomikowania całych folderów oraz do wysyłania wiadomości pw oraz Shoutbox (chyba tak się pisze) Oba programy są kupione u Pana CMpro. Są na licencji BlOoW tak więc można z niego korzystać.

Plików - 50157 plików

Niestety bardzo malutko plików jest mojego uploadu, zaś prawie wszystko jest chomikowane. Chomika wogóle nie reklamuje ponieważ nie mam kodu html do reklamy dobrej oraz brak chęci, lecz chomik codziennie dostaje średnio 4.500 punktów

Screen:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b694...5e7e6.html

Cena - nie orientuje się ile za takiego chomika można cenić.

Akceptuje przelewy bankowe, oraz punkty chomikuj.

Kontakt:
GG : 2334738
meil : [email protected]
Co byś powiedział na 550 tys ?
dało by się coś licytować? Ponieważ mam konto premium na jednym serwisie i chętnie bym wykupił konto shell, lecz mi braknie minimalnie pkt.

Dokładnie 265k :/
Ja mogę dać 135tyś punktów. Więcej nie jest wart moim zdaniem. Jakby coś to pisz mi na PW.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Interesuje Cię zapłata w formie doładowania do tel ? ;d
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
Pisz na PW, oraz napisz jakie to doładowanie ma być. (nominał)

Co do postów wyżej to dziwne, jeden pisze, że da 550k punktów natomiast drugi da 135k :D
Chomik moim zdaniem Nie jest wart Więcej Niż 180.000 Punktów
Kupione Programy? Nie udana inwestycja Kupiłeś straciłeś
Zachomikowane Dzienie Poświęciłeś Parę Minut to czego chcesz więcej :)
Stop pomagania!
tak, a punkty średnio 4.5k bez reklamy to też nie udana inwestycja. Kiedych chomik był reklamowany dostawał czasem srednio 9k punktów, lecz teraz nie reklamuje i spadło o połowe tylko :]
Wiesz, jeden chce dać Ci więcej, a drugi mniej. Np, ja wiem ile pracy w niego włożyłeś, a Blachu82 chyba nie uświadamia sobie tego ... Moja ostatnia oferta - 600 tys. Blachu - w żadnym stopniu nie chcę Cię urazić. ;)
Hmm.. 600 tyś? Dobre sobie ;) Chomik wart jest maksymalnie 250.000 chomikowych punktów.. To jest moje zdanie. Co do VanPure - jedynie Ty dajesz aż taką dobrą ofertę, dużo dziś wypiłeś? :D