Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Chomika - wejdź po szczegóły
Hej,

Mam na sprzedaż chomika. Nie moje główne konto, tylko stosunkowo nowego, ale już sobie nieźle radzi. W ten weekend zarobił z pobrań ponad 15 000 punktów.
Chomik nie ma swojego uploadu, ale wszystko ma ładnie posegregowane.
Chomik ma też profesjonalną reklamę i jest na chomiku rozpoznawalny, bo jestem u wielu w polecanych jak i dużo reklam zostało wysłanych.

Jak chcecie jakieś dokładniejsze informacje, to pisać i także piszcie propozycje cenowe. Akceptuję i punkty i złotówki ;)

Pozdrawiam
Najlepiej, jakbyś pokazał screeny.

Mówisz, masz ;)

[Obrazek: punktyf.jpg]

Aha, zapomniałbym. Chomika sprzedaję bez punktów.
A link do chomika??
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
Z tego co widzę to te 15 000 z dnia 25 listopada zostało przelane z innego konta a nie zarobione.....
Kurcze nie umiecie liczyć czy co?!?!?

Punkty przychodzą z danego dnia na następny dzień rano. Weekend to 24 i 25 listopad. Czyli punkty które przyszły 25 i 26 to za weekend.

5750 + 9331 = 15081

Coś jeszcze nie jest jasne?

Nie wprowadzajcie innych w błąd...

Nazwa chomika jak ktoś chętny na PW ;)
Źle zrozumiał tak samo jak ja. Ja też myślałem że chodzi o 1 dzień z weekendu:D A nie cały weekend:)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
Jaka cena? Może byłbym chętny, tylko że w punktach.
No to tylko 26 listopada zarobił więcej, a już 27 listopada, tylko 2000 :) Więc, z dnia na dzień będzie coraz gorzej.