Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Chomika z ponad 3 mln punktów / 750 GB transferu.
Witam,

jako że chomikuj wyłączyło opcję przelewania punktów muszę się pożegnać z moim
starym chomikiem na którego przelewałem punkty zarobione z głównego chomika.
Na chomiku nie został wykupiony transfer ale w przeliczeniu jest to około 750 GB
darmowego transferu bądź 2 lata konta chomik maniac.

Konto stoi puste, po zaksięgowaniu wpłaty na koncie wysyłam hasło do chomika,
oraz adres e-mail (z hasłem) na jakiego chomik został zarejestrowany.

Cena jaka mnie interesuje to 265 zł (przelew na konto).
Kontakt na chomiku B0hazardUp bądź w prywatnej wiadomości na forum.

Istnieje możliwość negocjacji ceny.
Oto screeny przedstawiające aktualną sytuację chomika.

[Obrazek: 1-1356716271.jpg]
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
lepiej usuń nazwę chomika z tematu a na screenie zamaluj bo bana zarobisz ;d
Codziennie nowości filmowe, Seriale TV, Gry PC, Bajki i wiele innych
Wejdź do chomika
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Oj kolego ja nie podałem nazwy chomika nawet a mi zaraz zablokowali to tobie na pewno blokną.

Lepiej szybko usuń screen i temat choć pewnie już się możesz pożegnać z kontem :)>
Nie chcę nic mówić ale to zdjęcie jest zrobione przy pomocy Firebuga. Jakbyście tak się przypatrzyli, transfer powyżej 1GB nie ma plusika na pomarańczowo... To jest tylko ściema żeby zobaczyć czy administracja banuje tylko po podaniu nazwy bądź jak się dane naprawdę zgadzają...
Paweł to nie jest tak. "Plusik" jest zawsze jak założysz konto. Zniknie dopiero gdy wykupisz pakiet transferu za sms i (chyba) przelewem.
Poważnie bo na kilku kontach sprawdzałem.

A czy to prawdziwe zdj. czy nie to nie wiem :P

Edit: Pluski zachęca do kupna transferu :)
Ja u siebie zauważyłem tak: Plusik jest po założeniu konta. Gdy kupisz transfer smsem/przelewem to znika na zawsze i nie powraca.. Być może teraz inaczej jest.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Nie do końca, ja sobie przelałem raz 4000 tys. punktów na nowego chomika zamieniłem na Giga i znikł... On jest wtedy kiedy "brakuje" transferu a nie żeby dokupić i wiem co mówię...
Nie chciał bym nic mówić ale ja mam na koncie obecnie ok 3gb transferu i nie mam żadnego plusika. Transfer wykupiony za pkt oczywiście. :)
Ech...
To samo sugeruję, to jest taka pułapka na administrację chomikuj, bo jakby go zablokowała to by dopiero mógł na nią naskoczyć :)
Oj Paweł zepsułeś moją pułapke. Faktycznie niedopatrzyłem spostrzegawczy jestes. Teraz musisz mnie zglosic do administracji zobaczymy co zrobi - mowie calkiem powaznie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl