Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
No też mnie to dziwi bardzo. Po prostu są chciwi i gdy widzą że ktoś chce sprzedać pnkt czy transfer to blokują. Nie wiem jak to robią ale tak samo Pawłowi zablokowali konta i stracił ile się nie mylę około 3 tys zł.
Według mnie albo jest tu jakaś wtyka co im donosi lub sami obserwują forum
No porażka. Ja z chomikiem pobawię się do końca roku jeszcze kilka dni i wymienię pnkt na transfer i sam będę miał dla siebie na dłuższy czas.
Bo nie widzę sensu prowadzenia chomika skoro nic z tego nie ma a trzeba dołożyć do tego. (Czyli konta premium do serwisów z których się pobiera, shell prąd ). Itd
Chomikuj jak będzie tak dalej robić to powoli będzie traciło uploaderów.
Napisanie na forum że sprzedajesz punkty nie upoważnia chomikuj.pl do zablokowania konta,
sprawdzałem ze znajomym i screen z forum, strony (innej niż chomik) nie jest uznawany jako dowód,
w tym wypadku administracja odpisuje że nie jest w stanie sprawdzić źródła. Pisałeś o tym na chomiku?
Być może naraziłeś się czymś innym? Spróbuj napisać do administracji być może odblokują Ci konto,
jeśli nie zażądaj screenów gdzie oznajmiałeś że chcesz sprzedać punkty, wtedy będziesz wiedział czy mamy
wtykę na forum - screen muszą Ci wysłać, czy odblokują czy nie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl