Jak mówiłem chomik zero plików na hasło w dodatku tylko punkty i transfer miał.
Kiedy mogą odpisać mi? Bo jutro chyba nie pracują?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Sprzedam Chomika z transferem 110 giga
|
25.12.2012, 22:31
Właśnie napisałem do nich z pytaniem czemu chomik został zablokowany skoro niczym nie zawinił.
Jak mówiłem chomik zero plików na hasło w dodatku tylko punkty i transfer miał. Kiedy mogą odpisać mi? Bo jutro chyba nie pracują? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.12.2012, 22:37
Z tego co wiem pracują, kiedyś pisałem przed świętami i odpisali w święta - kto ich tam wie.
Ciekawe, kto na Ciebie doniósł konkurencja? Po co skoro nie miałeś plików. Ciekawe. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
25.12.2012, 22:39
Jako powód blokady konta mam naruszenie regulaminu. Więc nie wiem o co konkretnie chodzi. Czekam na ich odpowiedź i będę walczył o chomika bo 100 giga drogą nie chodzi
25.12.2012, 23:49
100 gb = 400 tys pkt więc nie mało
Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
25.12.2012, 23:58
Ja sadzę że gdzieś 15 zł jest wart twój chomik. Jestem skłonny kupić. Pisz na pw.
26.12.2012, 00:01
Kolego czytaj posty wyżej.
(25.12.2012, 19:40)Damianoslawp napisał(a): Nie wiem jak to się stało ale zablokowali mi chomika. Chomik ten był na hasło i nie miał wcale plików. Także myślę że jak na razie jest to nieaktualne. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
26.12.2012, 09:47
Kolego już go nie sprzedam bo zablokowany. I ty sobie żarty robisz? 15 zł za 100 giga czyli 400 tys pnkt.? Ja sprzrdaję transfer a nie chomika do zarabiania punktów. I skoro na ten transfer wydałem 440 tys punktów to minimum z 38 zł trzeba za tyle wziąć. Za 15 zł to możesz kupić chom
ika z transferem 45 giga do 50 max.
26.12.2012, 10:24
Rozpisujecie się tutaj i nie tylko tutaj , po ile sprzedajecie transfer , a potem dziwicie się że macie blokady .
Fragment regulaminu: Cytat:VII NAKAZY I ZAKAZYUważacie to za dziwne, że administracja chce mieć zyski ze sprzedaży transferu dla siebie? Po to chyba założyli ten portal . Skąd o tym wiedzą ? Może mają dostęp do neta ? Nie chcę tu wyjść na jakiegoś stróża prawa , regulaminu , czy obrońcę administracji , ale biznes to dżungla i takie same prawa tam obowiązują . Zabierasz im zyski - dostajesz po łapach , albo gorzej . Bądźcie bardziej ostrożni , komunikujcie się na PW , albo wymyślcie jakiś mniej jawny sposób .
A mi się wydaje że ktoś musi informację sprzedawać o użytkownikach, bo to jest nie możliwe żeby ktoś nie znając nazwy chomika nic dosłownie go zablokował, a w cuda nie wierzę...
Wyobraźcie sobie taką sytuację. Ktoś ma chomika o nazwie całkiem innej niż na forum, dla zmyły da ileś plików, powie że nie ma plików poda dajmy o 50GB mniejszą ilość transferu, czyli tak żeby po tych informacjach go namierzyć a jakimś cudem za parę minut go blokują, nie jest to dziwne ? Ponadto jak już się piszę do administracji to z praktyki oni reagują na drugi dzień i mam nawet dowody na to (nie pytajcie się skąd i jak wiem), że pracownicy chomikuj logują się z domowych komputerów i też mają dostęp żeby blokować itd. userów
27.12.2012, 21:42
Ja mam ponad 1000GB transferu oczywiście nie sprzedaję bo za chwile mi konta poblokują tego by jeszcze brakowało jak się kiedyś pkt sprzedawało aż takich problemów nie było
A poza, tym jakim dowodem jest że ktoś piszę na forum że sprzeda konto lub transfer Np ktoś dla picu napiszę na forum, że w moim imieniu że sprzedam transfer ja nawet nie będę i tym wiedział i co zablokują mi konto przecież to śmieszne coś tu jest nie tak chyba trzeba założyć do tego oddzielny temat Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 |