Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Chomika
Witajcie!!!!!!!

Mam na sprzedaż konto: http://chomikuj.pl/WszystkoCzegooChcesz

Konto od 29 października bieżącego roku.

Licznik odwiedzin od 13.11.2012.
licząc na dzień dzisiejszy od 15 dni- liczba odwiedzin- 1192(nie dużo,nie mało)

konto posiada 743,03 mb do wykorzystania

na dzień dzisiejszy- 85545 pkt

konto reklamowane do około,1 listopada, także ta liczba wejść jest bez reklamowania.Niestety nie mam czasu siedzieć i reklamować chomika,wrzucać plików,stąd chce sprzedać owe konto.

[Obrazek: prin1.png][Obrazek: priv2.png]

powyżej zdjęcia ukazujące liczbę punktów,oraz przychody punktowe(zaznaczam że te ilości są bez reklamowania)

Chomik zawiera wyłącznie zachomikowane pliki od innych użytkowników(ze względu na słabe łącze internetowe)

Zapraszam do zapoznania się z oferta,komentowania,oceniania.

jedyna opcja na sprzedaż to kasa,bądź doładowanie na tel.

Czekam za przedstawieniem oferty,jesli ocenisz oczywiście że to konto jest cos warte bo na pewno(nie obrażając nikogo) znajdą się tacy co będą pisać ze nic mojego,że zero pracy własnej itd..(chociaż chomikowanie to też dużo pracy)

propozycje pisać na priv.

POZDRAWIAM
A dlaczego nie napiszesz jaką cenę proponujesz ? Wtedy będzie lepsze odniesienie do tego co zaproponować.
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Nie podawałem ceny bo średnio się orientuje co jest ile warte,ale tak "strzelając" to z 30 zł?
;p
30zl za miesięcznego chomika, to prawie jak kabaret
Ja najwyżej dałbym 3-10 zł ;)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Jaka forma zapłaty cię interesuje

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
closer 9 najlepiej to doładowanie do plusa :)
Ja mogę dać 15zł (8zł za posiadane punkty, 7zł za chomika, ale chyba to i tak za dużo jak widzę posty wyżej ;p)
może byc i te 15 zł:) tylko narazie nie wiem co na ten temat closer 9 bo sie pytał jaka forma zapłaty wiec nie wiem czy jest zainteresowany czy nie:)
To jakbyś był zainteresowany to pisz na gg (jest w sygnaturze).