Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Dobrze zarabiającego chomika. - LICYTACJA DO 22:00 !!!
Witam,

Dzisiaj na sprzedaż mam jednego chomika, który całkiem dobrze zarabia. Niestety nie podam nazwy, bo już jeden chomik mi został z tego powodu zablokowany, więc teraz jestem ostrożny.

Tutaj macie screeny z zarobków (ostatnie 4 strony, żebyście widzieli jak to wygląda):

1.
[Obrazek: screen1py.jpg]
2.
[Obrazek: screen2jyp.jpg]
3.
[Obrazek: screen3fd.jpg]
4.
[Obrazek: screen4qq.jpg]

Chomika sprzedaje z powodu braku czasu, a po co konto ma się marnować, jak ktoś może na nim dobrze zarabiać. Własnego uploadu nie ma dużo (kilkadziesiąt GB). Ale pliki są zachomikowane przez dużo osób i jak widać generują w miarę dużo punktów. Największy zarobek był dnia 9 grudnia - 16k punktów. Chomik na chomikuj jest od dawna.
Sprzedaje bez punktów.

UWAGA:

Chcę go sprzedać jak najszybciej, więc proponowałbym licytację, która będzie trwała do jutra do godziny 22.
Oferty można składać w punktach lub złotówkach.
Załóżmy, że 100 000 punktów to 9,5zł.
Zaczynamy od 200 000 :)

EDIT:// Mogą być doładowania (PLAY)
20zł. ; ) Przebije ktoś? ; >
Przebijam, oferuję 25.
Mogę za niego dać doładowanie 30 zł, ale te 130tys pkt jest w zestawie tak?

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Ja mogę za niego dać 25 zł. Nie więcej.
(11.12.2012, 17:06)closer9 napisał(a): Mogę za niego dać doładowanie 30 zł, ale te 130tys pkt jest w zestawie tak?

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Napisałem, że 'Sprzedaję bez punktów.'

Da ktoś więcej? :)
Na razie najwyższa oferta to 25zł, chyba że Closer9 się nie wycofuje ze swoich 30.

PRZYPOMINAM, ŻE LICYTOWAĆ MOŻNA DO GODZINY 22:00 !
Przepraszam że się wtrącam,czy ty trochę tym nie przesadzasz??
Za takie coś to kara grzywny grozi człowieku :)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
jesli Closer nie da 30 to ja daje ^^

Żeby nie było jesli nadal chce to i tak przbijam go do 35 zl:P
OK, pozostało ostatnie 10 minut!

Na razie najwyższa oferta to 35zł.
Przebijesz?

Licytację wygrywa użytkownik Arkon!

Dziękuję całej reszcie za wzięcie udziału w licytacji.
Pozdrawiam :)
mam chomika 2dni i wiecej zarabia wiec moge dac 2zl