Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Kilka fanpage - wybierz sobie coś dla siebie
Wink 
Postanowiłem przedstawić wam ofertę moich fanpagę, nie podaje linków ale po nazwie każdy może sobie znaleźć. (ceny do minimalnej negocjacji)

Oto fanpage które mam obecnie do sprzedaży:

1. SPRZEDANY!

2. SPRZEDANY!

3. SPRZEDANY!

4. NIEDOSTĘPNY

5. Cena: 50K lub doładowanie 5PLN

[Obrazek: 69775486.png]

Na razie większych nie mam ;) Pisać oferty w tym temacie.
Jesli mozna to chcialbym zarezerwowac Fanpage numer 2 :) Platnosc bedzie prawdopodobnie jako doladowanie tel :)
Ok czekam 2 dni od daty twojego postu na kontakt w sprawie nr 2 na PW.
Kupiłem 1 z tych FanPage i jestem bardzo zadowolony ! Marszal jest uczciwym userem i śmiało można z nim ubijać interesy :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
Uwaga jest opcja także kto pierwszy ten lepszy, wychodząc na przeciw oczekiwaniom i temu że było dużo osób chętnych na fanpage nr 2 udostępniam do sprzedaży fanpage nr 6. Proszę nie sugerować się liczbą lajków był on wczoraj załozony a już zdobył 400 lajków, sprzedaje jak dobije do tysiąca czyli jutro. Postępy w zdobywaniu lajków możecie śledzić sami na bierząco na facebooku po wpisaniu nazwy ze screena. Cena nie podlega negocjacji.

6. Cena: Nieaktualne patrz posty niżej.

[Obrazek: 6PNG_xehrxhw.PNG]

Co jakiś czas będę aktualizował liczbę lajków na screenie.
Rozbrajają mnie te oferty, ludzie jacy wy jesteście @!***)!@
Nr 6 w chwili obecnej ma 650 lajków. Jak ktoś jest chętny zarezerwować to pisać. Możemy się umówić że dobije do 2000 lajków i wtedy sprzedam.
Wiesz czym jest oznaczanie na facebooku? W tym tkwi cała tajemnica wielka oznaczas się z innymi fanpagami o podobnej ilości lajków i jak użytkownikom tamtago fanpage spodoba się twój to dadzą na nim lubię to.