Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[Sprzedam] Konta Premium [FSON,FSER,WUP]
Witam. Mam do sprzedania konta premium.
FileServer - Mon 03 Oct 2011.
FileSonic - Fri 19 Aug 2011.
WUpload - Sun 14 Aug 2011.
--- Taką mają teraz ważność ---
Ale Konta po skończonym premium automatycznie się przedłużają (do 3 dni roboczych)

Oto zdjęcie premium. Na dole programu widać jakie serwisy premium są dostępne,
[Obrazek: PREMIUM_hsxphhp.png]

Konta wpisuje w Jdownlader a następnie wysyłam program na chomika.

Cena Premium
3 konta - 400tyś./miesiąc
Można zapłacić za całe użytkowanie. 3mln pkt.
~!!! Daje gwarancję. Jeśli konta zostaną wyłączone na dłuższy czas. Ja zwracam pkt.

PS. Jeśli pomyliłem dział proszę o przeniesienie. :)

Edit.. - Zmiana Cennika ponieważ konta są stałe (zawsze premium)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
to ja robię konkurencję, te same konta 250 tyś/miesiąc (w razie problemów dostarczam nowe konta do 48 godzin od zgłoszenia)
To ja 200 :D
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
To ja 180 tyś i dodaję turbobit :P
Ok. To idź za 180. Ja mam swoją cenę.