Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Konta Shell
Tak napisz mi na gg.10221889 żeby szybciej uzyskać odpowiedz.
Zbadam sytuację i działamy.
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Kucharek, Shella i VPS uruchamiasz na swoim komputerze w programie, a dokładniej wygląda to tak jakbyś uruchomił komputer na komputerze lub tak jak uruchamiasz grę, nie ważne jaki masz system (na każdym uruchomisz shella lyb VPS).

Kucharek na PW wyślę Ci dane do serwera to sobie zobaczysz o co w tym wszystkim chodzi. Dzisiaj go przygotuję i dam Ci dostęp na 12 godzin to obadasz co i jak.
Mozę on chcę aby zamiast Linuxa mieć Windowsa ? [tak przeczytałem] to proszę o kontakt ze mną.
Podłączenie będzie przez pulpit zdalny.

A na linuxa to tylko [NX,VNC,Tryb Tekstowy]
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
metis nie rozumiemy się ja mam system windows na swoim komputerze,nie mam linuksa i z tąd moje pytanie czy będzie działać u mnie. Ale chyba tak skoro to wirtualny dysk.
Mi też nie o to chodziło. Myślałem że chcesz stworzyć komuś konto. Tylko żeby miał konto na Windows nie na linuxie. A serwerem będziesz ty.
Kucharek, będzie działało u Ciebie, zresztą sam zobaczysz jak to wygląda w praktyce tylko uruchomię dla Ciebie taki serwer na test i prześlę Ci dane na PW.
Jak zdobyć ten darmowy shell?
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
NIe ma darmowego shella. Minimalna cena to 20zł.
wcześniej tak temat się nazywał więc piszę
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
metis minimalna cena w promocji za VPS to 15 zł za pierwszy miesiąc (VPS jest lepszy od shella)