Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam METIN2 PL - S1 MONASTYR | 70 SURA WP + 52 BUFF PRO
Witam, dzisiaj mam do sprzedania 70 lvl surę wp oraz 52 lvl buffa na globalnym Metin2 PL (Polska) na serwerze S1 Monastyr.
Umiejetnosci postaci:
Czarowane Ostrze - M10
Czarowana Zbroja - M7
Smoczy Wir - M8
Uderzenie Palcem - M5
Postać posiada konia militarnego z rozwiniętymi umiejetnosciami na M1, przywołanie konia posiada na 70%. Combo na 2, jezyki na 5 itp. Biolog jest na matowych lodach, których oddałem juz 11 (u dozorcy jest 14x). Postac posiada range Rycerski oraz nelezy do najlepszej gildii na S1 w Shinsho (czerwoni). Na postaci znajduje się ok 4ku do czytania. Są rózne przetopy oraz przepustka do V2. Na postaci znajdują sie itemy równiez takie jak: 4 stalki +6/7 sura z kd +3/4, bojowy miecz +7, oraz inne przedmioty do palenia w DT. Na postaci znajduję się 40kk na start. Postac idealna do dropu jak i expa (ogarnia całego spota w v2, a dt robi sam z buffem). Na postaci znajduje się 20 SM.
Do postaci dorzucam równiez buffa 52 lvl
Umiejetnosci postaci:
Pomoc Smoka - M9
Błogosławienstwo - M6
Odbicie - M1
Jaka cena? Albo jestem ślepy, albo nie podałeś :)
Cena do ugadania około 100 zł : )