Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam MINI MENU (Licytacja)
Kolego, myślisz ze kurs html ci wystarczy albo i 2? Był już taki przypadek, koleś był na prawdę dobrym koderem a w grafice był słaby i jak zrobił styl na forum to go każdy zjechał. Bez grafiki chociaż byłbyś mistrzem html nic dobrego nie zrobisz, więc co mnie głupie kursy html obchodzą?
Jeśli się komuś to podoba o ich sprawa.
Pozdrawiam
(15.05.2011, 19:03)MarciNXM napisał(a): ...Pytam się tylko dlaczego na 20% chomikach wszystko wygląda jak z painta...

A mógłbyś podać w nowym temacie przykłady takich Menu?
No bo nie bardzo rozumiem co wg Ciebie znaczy "jak z painta".
Nie offtopujmy już więcej.

Hylę czoła no bo jak na raczkującego grafika to menu jako samo w sobie jest OK.
Myślałem że Filmy_Avi_Rmvb zna się na grafice dlatego to skrytykowałem.
Aby wykonać menu nie trzeba kończyć kursów HTML bo właśnie wystarczy blog.
Gdyby nie blog to nie wiedziałbym wielu rzeczy i nie wiedział bym że HTML jest prosty.
Wystarczy umiejętnie wczytać się w kod a od razu widać o co chodzi.
A mnie się bardzo podoba ;) Tyle że grafika (belki menu) są robione tzw. generatorem grafiki (taki programik) :)
Pozdrawiam ;)
[Obrazek: synngaa.png]
Pomogłem ? - Kliknij przycisk 'Reputacja'
A mnie się też podoba :):) Ale jak dla mnie za drogo, bo kupiłem całe menu na chomika za 30 tyś pkt :P:P
[Obrazek: Kd6SQvD.png]