Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Nokie Lumia 520
Sprzedam Nokie Lumie 520 - bez simlock'a, stan idealny, nowa na gwarancji, gwarancja do czerwca 2015 roku, folia na wyświetlaczu, druga folia gratis, pudełko, ładowarka, USB, słuchawki, instrukcja obsługi, zero rys, mało używany.
Cena: 430 zł do uzgodnienia
Kontakt: PW lub tel. 530332439
Zdjęcie:
[Obrazek: 3585459592.jpg]
Czemu sprzedajesz? Myślałem, że byłeś zadowolony z tego modelu.
(30.10.2013, 01:26)da Vinci napisał(a): Czemu sprzedajesz? Myślałem, że byłeś zadowolony z tego modelu.

I dalej jestem zadowolony, ale zacząłem robić remont pokoju i kasy trzeba.
Polecam ten telefon, jest zajefajny.Jest bardzo warty za taką cenę, bo takie telefony stoją po 500 zł. Właściciel też jest super oraz uczciwy, sam bym też kupił sobie taki ale nie mam kasy;)
POLECAM!!!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
Wezmę za 400 złotych z przesyłką :-). Zobaczy się jak działa WP :-).
Jak coś wal do mnie ma PW.

// a i powiedz kiedy ją kupiłeś i czy nie ma problemu z gwarancją etc.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Opisze wszystko na weekendzie bo teraz zbytnio czasu nie mam ;]
Spokojnie, to jest moja luźna propozycja nic zobowiązującego. Jeszcze się zastanawiam, jednak jak będzie to jeszcze aktualna możesz do mnie napisać wtedy się dogadamy.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Gwarancja jest do czerwca 2015 roku, stan ideał, a co do gwarancji to mam wszystkie dokumenty wraz fakturą zakupu :P
Jak coś pisz PW ;]