Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Pistolet (wiatrówka) WALTHER CP99 Compact - Replika broni Walther P99.
[Obrazek: pistoletwalthercp991.jpg]

Witam! Mam na sprzedaż replikę niemieckiego pistoletu Walther P99. Jest to wiatrówka na metalowe okrągłe śruty 4.5mm. Broń wygląda jak prawdziwa. Wykonana jest w większości z metalu i ABS. Zasilana jest kapsułami CO2. Jedna wystarcza na jakieś 70 strzałów. Magazynek mieści 18 kulek. Broń jest automatyczna i posiada ruchomy zamek. Wszystko zaprezentowane jest dokładnie na filmiku poniżej.

Wiatrówkę posiadam jakieś dwa lata. Używałem jej tylko kilka razy i doszedłem do wniosku, że jak ma się kurzyć, to lepiej ją sprzedać... Cena detaliczna waha się na aukcjach internetowych w granicy 469zł - 539zł co można porównać na ceneo. Mam gdzieś do niego chyba jeszcze nawet oryginalny kartonik z papierami. Do kompletu dorzucam oryginalną skórzaną kaburę za którą dałem 90 parę złotych, oraz 3/4 dużego opakowania śrutu Umarex w którym było 1500 kulek.

Stan oceniam na Bardzo Dobry+, gdyż wiadomo, nie jest to nowiutki model, który przed momentem wyszedł z fabryki, dlatego zarówno na wiatrówce, jak i kaburze, znajdują się normalne ślady użytkowania. Bez większych rys/przetarć oczywiście. Na życzenie dostępne również real photo, po konsultacji na PW. Cena 400zł ze wszystkim. Odjechani mogą liczyć na mały upust ;)

Miałem dziś wystawić aukcje z pistoletem na Allegro, jednak wstrzymam się parę dni. Może kupi go jakiś odjechany użytkownik ;)
Jestem bardzo zainteresowany. Napisz mi esa jak będziesz mógł to się prawdopodobnie dogadamy :))
Heh, już nieaktualne... Haha
jutro Buhaj ma wysłać paczuszkę.
oczywiście wstawię relację po pierwszych testach :D
A tak z ciekawosci na jakim to jezdzi "Paliwie"?? :D
BO mam cos podobnego na naboje CO2 ale po jakis 30 strzałach śrut ledwie wytacza sie z lufy :P
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Buhay napisał(a):Zasilana jest kapsułami CO2.
Takie "paliwo" ;)

R4Z3R napisał(a):BO mam cos podobnego na naboje CO2 ale po jakis 30 strzałach śrut ledwie wytacza sie z lufy
Tą zabawką oddasz spokojnie 2x tyle strzałów z dobrą siłą. Zgadza się, pierwsze pociągnięcia za spust, zaraz po załadowaniu kapsuły, są najsilniejsze, ale to urok gaziaków ;) Poza tym, nie wiem, jaki masz model, skoro po kilkudziesięciu strzałach, kule ledwo wylatują z lufy, heh... ;)
Dzisiaj przyszła.
Stan idealny! Jeszcze był gaz więc oddałem parę próbnych strzałów.
Jest genialna, wielki pozytyw!
Pieniądze doszły błyskawicznie ;) Transakcja zakończona pomyślnie.

Hans napisał(a):wielki pozytyw!
Prawie jak na Allegro Haha

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości