Witam! Mam na sprzedaż replikę niemieckiego pistoletu Walther P99. Jest to wiatrówka na metalowe okrągłe śruty 4.5mm. Broń wygląda jak prawdziwa. Wykonana jest w większości z metalu i ABS. Zasilana jest kapsułami CO2. Jedna wystarcza na jakieś 70 strzałów. Magazynek mieści 18 kulek. Broń jest automatyczna i posiada ruchomy zamek. Wszystko zaprezentowane jest dokładnie na filmiku poniżej.
Wiatrówkę posiadam jakieś dwa lata. Używałem jej tylko kilka razy i doszedłem do wniosku, że jak ma się kurzyć, to lepiej ją sprzedać... Cena detaliczna waha się na aukcjach internetowych w granicy 469zł - 539zł co można porównać na ceneo. Mam gdzieś do niego chyba jeszcze nawet oryginalny kartonik z papierami. Do kompletu dorzucam oryginalną skórzaną kaburę za którą dałem 90 parę złotych, oraz 3/4 dużego opakowania śrutu Umarex w którym było 1500 kulek.
Stan oceniam na Bardzo Dobry+, gdyż wiadomo, nie jest to nowiutki model, który przed momentem wyszedł z fabryki, dlatego zarówno na wiatrówce, jak i kaburze, znajdują się normalne ślady użytkowania. Bez większych rys/przetarć oczywiście. Na życzenie dostępne również real photo, po konsultacji na PW. Cena 400zł ze wszystkim. Odjechani mogą liczyć na mały upust
Miałem dziś wystawić aukcje z pistoletem na Allegro, jednak wstrzymam się parę dni. Może kupi go jakiś odjechany użytkownik