Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Serwery shell
DaViD16 napisał(a):Dysk: 150gb
Ram: 2gb
Procesor: 2x 1,6GHz
Łącze: 100mb/100mb
Osób na serwerze: 5

HAHAHAHAHA to jest jakiś żart ?
5 osób na kimsufi 2G ? Na tym to sobie można co najwyżej zdjęcia pobierać jak tam 5 osób siedzi.
30 zł chcesz za serwer (raczej pseudo serwer) na którym jest wciśnięte 5 osób ? Bez jaj kolego ale z tak "wydajnym" serwerem to niestety nic się nie da zrobić.
Jeżeli Ci nie pasuje to idź do innych 30 osób na 16gb to minimum.
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
(27.08.2012, 20:49)szalony napisał(a): HAHAHAHAHA to jest jakiś żart ?
5 osób na kimsufi 2G ? Na tym to sobie można co najwyżej zdjęcia pobierać jak tam 5 osób siedzi.
30 zł chcesz za serwer (raczej pseudo serwer) na którym jest wciśnięte 5 osób ? Bez jaj kolego ale z tak "wydajnym" serwerem to niestety nic się nie da zrobić.

Sam testowałem maskara chodzi nie mamy zadnego premium jdownloadera tez nie ma utorrenta tez nie ma odradzam wszystkim brać tego shell z tej firmy polecam osobiscie ishell.pl Najlepsza soldna firma 20zł i 1gbit na może 10 osób :)
@up
Dużo ci płacą za tego typu posty?
baguvix1997 napisał(a):Sam testowałem maskara chodzi nie mamy zadnego premium jdownloadera tez nie ma utorrenta tez nie ma odradzam wszystkim brać tego shell z tej firmy polecam osobiscie ishell.pl Najlepsza soldna firma 20zł i 1gbit na może 10 osób Usmiech

Bo może nie napisałeś,że chcesz w/w programy?:>. Odnośnie LT(teraz ishell) to solidna firma :) i wcale nie kosztuje 20zł - 1gbit :o jak już to od 35 :).
O premium trzeba napisać. O programy także. 10 osób powiadasz? Jak sprawdzałem kto na serwerze online to było 11 osób ze mną
[Obrazek: Nwc7AWP.png]
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Do ciebie DaViD16 nie mam zastrzeżeń co do kontaktu z Tobą nie ma najmniejszych zastrzeżeń, kontakt z tobą jako konsultantem firmy PandaBox. Podarowałeś mi konto premium właśnie Ty dziękuję:):):) CI ZA TO, ALE NIE USPRAWIEDLIWIA ZŁEJ POSTAWY ADMINISTRATORA, głównie rozchodzi się kontakt z administratorem serwera nie jakim rafaleklem który kompletnie zlewa osoby które zakupiły konto shell zero odpisywania mimo że jest dostępny na GG proszenie o doinstalowanie programów NIC NIE POMAGA BO :( ADMINISTRATOR :( nas totalnie zlewa. Dlatego i opinia nie ma co się dziwić jest negatywna skoro tak traktuje nas jako klientów Pan Monarcha administrator to i my wystawiamy jako kupujący takie negatywne opinie. Niech będzie bardziej kompetentny co do wykonywanego zawodu to i firma będzie zbierała pozytywne opinie.
Hehe dlatego polecam konta ishell.pl ... Doskonały jest kontakt z administratorem kont ishell.pl ;), nie olewa ludzi i ma znakomite konta shell.pl każdy użytkownik ma gwarantowane łącze 100/100 oraz 1000/1000 ;) nie ma dzielenia łączy jak w przypadku tych kont od DaViD16... kązdy może sobie sprawdzić za pomocą testu ;)... Wszystkie informacje znajdziecie nas tronie : http://ishell.pl/
Dokładnie ishell.pl rządzi Polecam w 100%
davi100 napisał(a):@up
Dużo ci płacą za tego typu posty?

dużo ci płacą za tego typu spam? nie mówie tu tylko o tym poście, ale o Twojej osobie.

baguvix1997 napisał(a):polecam osobiscie ishell.pl Najlepsza soldna firma 20zł i 1gbit na może 10 osób
20zł - łącze 100Mbps, z łączem 1Gbit najtaniej 35zł/miesiąć z czego było 16 osób na serwerze jak miałem wykupione tam konto.

Ad. Pandabox to musiałem sobie sam skonfigurować system i poinstalować programy (to nie problem). Dostałem konto turbobit, a co do prędkości downloadu/uploadu nie mam zastrzeżeń. Jedyne do czego mogę się przyczepić to jest to, że nie mogłem się zalogować już 4 razy przez 2 tygodnie, średnio po 8h.. coś nie tak, bo termin się skończy i wypad pomimo tego, że za każdym razem zgłaszam to administratorowi, który raczył raz odpisać po kilku dniach z wiadomością "problem jeszcze występuje?"