Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Sprzedam konto na Chomikuj.pl
1.Nazwa przedmiotu: konto na chomikuj.pl

2.Opis przedmiotu:

konto (prawie same gry PC ), zalety - nazwa konta ( związana z tematyką zamieszczonych tam plików ), własny upload prawie 1 TB, poukładane starannie foldery z opisami i obrazkami, KONTO POSIADA zakupiony CMPro ( program do wysyłki masowej reklamy w chr i pw ) z własną licencją, konto posiada około 420 000 punktów ( ilość może stale się powiększać ), jest to świeże konto ma raptem 2 miesiące, a jego dzienny średni zarobek to od 5000 - 7000 ( bez reklamowania lub dosłownie reklamy na 15 nowych chomikach ), polecany i zaprzyjaźniony z ponad 80 chomikami

Konto jakie oferuję to idealny, naprawdę prosty start na chomikuj.pl. Nawet nie udzielając się już na nim w kwestii uploadu, a skupiając się na samym chomikowaniu można naprawdę stworzyć duży zarobek punktowy. Wielkim plusem jest CMPro które w naprawdę w dużym stopniu ułatwi reklamę.

Pytanie które może przyjść na pierwszy rzut myśli:

Skoro taka " świetlana przyszłość " to dlaczego sprzedaję? Może jest w tym jakiś haczyk?

Otóż nie. Konto było moim wakacyjnym zajęciem. No ale niestety trzeba w końcu wrócić do pracy. Więc może po prostu zarobię sprzedając go?

3.Źródło pozyskania: własna praca

4.Kontakt: [email protected] ( dla ciekawskich nazwa e mail to nie nick chomika ;) )

5.Cena: cena jaka mnie interesuje na chwilę obecną to 260 zł

6.Sposób zapłaty za przedmiot: przelew bankowy, PayPal, ( możliwość skorzystania z allegro )

Zdaję sobie sprawę że jestem świeżym użytkownikiem, co wiąże się z nie pewnością i pewnym dystansem do mnie, dlatego też wszystko dokładnie opisałem.

Wszelkie inne informacje podaję w indywidualnej rozmowie z zainteresowanym.

pozdrawiam

MocnyGość