Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam Transfer za doładowanie do telefonu
Witam.
Sprzedam transfer za doładowanie do telefonu z sieci play. Cennik:
1zł ------> 1,5gb [bezterminowe] (z racji tego, że nie ma takiego doładowania, podaję nr telefonu, a klient doładowuje przez bank)
5zł ------> 11gb [bezterminowe] (możliwość doładowania telefonu przez bank)
25zł -------> 63gb [bezterminowe] (możliwość doładowania telefonu przez bank)
50zł -------> 155gb [bezterminowe] (możliwość doładowania telefonu przez bank) - opcja niedostępna
Transferu nie musisz wykorzystywać od razu. Możesz mi dawać codziennie kilka plików, a wówczas dodam je do folderu, gdzie jest ustawiony transfer.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kontakt:
GG: 32701777
Przez PW
1. Podajesz folder z plikami, które chcesz pobrać.
2. Podajesz kod doładowujący konto.
3. Otrzymujesz link zwrotny z folderem, gdzie jest ustawiony free transfer.
*Wszystkie dane nt. chomika zostały usunięte z wiadomych przyczyn. Dowie się o nich klient, korzystający z moich usług.
Polecam użytkownik godny zaufania. To co zamówione dostaniesz :)
Wprowadziłem 2 dodatkowe stawki. Od dziś transfer można kupić także za:
10zł -----> 23,5gb transferu (bezterminowe)
30zł -----> 75gb transferu (bezterminowe)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Do waszej dyspozycji pozostało 140gb.
Hmmmm,poczekam trochę jak mi się transfer skończy,Mam pytanie będziesz miał tą opcje za około tydzień?Jak tak to z korzystam jak nie znajdę tańszej oferty
Stop pomagania!
(30.12.2012, 20:42)Michał napisał(a): Hmmmm,poczekam trochę jak mi się transfer skończy,Mam pytanie będziesz miał tą opcje za około tydzień?Jak tak to z korzystam jak nie znajdę tańszej oferty

Tak, na pewno, codziennie dochodzi mi z zarobionych pkt średnio 20gb transferu, a nie sprzedaje go na allegro, ani na chomikuj.
Kupno transferu dalej aktualne. Do waszej dyspozycji pozostało 300gb.