Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam chomika bzyku.leeds .
Witam. Właśnie dnia dzisiejszego zdecydowałem, że kończę historię z chomikuj.pl. Konto bzyku.leeds nie było już reklamowane około 2,5 miesiąca, więc zbyt dużych zbiorów punktów na nim nie ma. Jeśli ktoś jest zainteresowany to chciałbym uprzedzić, że cena to co najmniej doładowanie za 10 zł do orange oraz za 5 zł do plusa. Czyli razem 15 zł. Pozdrawiam i zachęcam do kupna i reklamowania. ;)
Za takiego chomika cena nie jest wysoka, przynajmniej mnie się tak wydaje. :)
A ile odwiedzin ma chomik, jak długo istnieje?
(18.05.2012, 16:29)WazzUp10 napisał(a): Za takiego chomika cena nie jest wysoka, przynajmniej mnie się tak wydaje. :)
A ile odwiedzin ma chomik, jak długo istnieje?
Miałem kiedyś licznik, ale go usunąłem bo mi się coś mieszało w nim. Chodzi mi o osoby online. Ale tak ze 3 miesiące temu to miał około 300-350 odwiedzin. Teraz to spadało, bo go nie reklamowałem :( ale to da się nadrobić. :) Trzeba tylko nad nim popracować. Chomik istnieje już ponad rok. ;)
ile chcesz za tego chomika i czy on ma bota ? moze kupie
Cenę napisałem. Bota nie ma, bo kiedyś już mi go za to bloknęli i ie chce odpowiadać za to drugi raz.
Cena jest zbytnio zawysoka moge dac ci jedynie 4 zl
Sorry ale jednak przez rok czasu włożył w niego trochę pracy. Nawet nie mówię już o fizycznej pracy, którą włożył na chomikowanie plików, ale sam prąd, który użył by to zrobić jest więcej wart.
Sorry, ale muszę stanąć w obronie.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
Kolego Guma737 to ja dam tobie 10 zł i zajmuj się chomikiem przez rok.
Jeśli nie masz pojęcia jak szacować wartość konta, to lepiej się nie wypowiadaj, bo tylko się ośmieszasz.
ile tam jest pliko 5 tys ja chomikuje w 30 min
Ja również stanę w obronie...
nieważne ile ma plików, pomyśl sobie ile on pracy włożył w tego chomika..
pamiętam kiedyś jak bzyku się reklamował to na okrągło miał 10-20 online i tak przez cały dzień. Włożył w niego duużo pracy.
Ps. A chomika sprzedajesz z punktami ?
[Obrazek: Kd6SQvD.png]