Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam chomika, tanio
Witam, mam do sprzedania chomika.
Jest na nim ponad 28GB dodatkowego transferu.
Jest tam trochę własnego uploadu, ale niestety niewiele. ;)
(598 plików 437,44 GB) głównie są to filmy, mam tylko 2 gry.
Chomik od kilku miesięcy nie jest w ogóle reklamowany, dziennie przybywa 500-2000 pkt. Obecnie jest tam ponad 7000 pkt bo wszystko wymieniłem na transfer. Żeby go "wskrzesić" nie potrzeba zbyt wiele. Wystarczy intensywna reklama.
Wszystkie pliki ładnie opisane. Dodatkowo mogę dorzucić szablon opisów filmów razem z okładką w PSD.
Myślę, że nazwa też łatwa do wypozycjonowania.
Cena jaka mnie interesuje to 20zł. Przelew na konto bankowe iPKO.
Zainteresowanym mogę podać nazwę chomika na PW.

dam 7zl
prawie 12 złotych wart jest transfer także...trochę mało, tym bardziej, że ma łatwo pozycjonującą się nazwę i trochę własnego uploadu.

Ok, 10zl może być ?
a dałoby radę jednak za doładowanie za 10 do plusa?
jest tam teraz jakies 7000 pkt to jeszcze na 1GB wymienisz. :D
napisz na PW.

///Edit: Proszę o zamknięcie tematu.