Sprzedam dwa chomiki!
|
Witam. Mam do sprzedania dwa mało zarabiające chomiki, a mianowicie są to chomiki o nazwach: VanPure i WazzUp10. Ceny proszę oferować w postaci doładowań do sieci Plus lub Orange. Każdą ofertę rozważę, oczywiście wybiorę tę najbardziej korzystną. Powiem jeszcze, że do chomika WazzUp10 dorzucam CMPro. Chomiki sprzedaję bez postaci punktowej. A więc czekam na oferty.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Nie jestem zainteresowany jednak taka mała rada ode mnie jeśli jesteś zainteresowany sprzedaniem a nie rozwijaniem spamu na forum, który jest nieunikniony w tym przypadku to podaj konkretne liczby !!!
Jak można pisać sprzedam auto kup teraz? Marka i cena i inne ważne parametry nie znane. Tak samo tu: Podaj średnie dzienne przychody , dopisz ile się zwykle reklamujesz. Ile masz dziennie odwiedzin Własny upload czy nie ? ( nie kazdy będzie przeglądał dziesiątki kont w szukaniu takich informacji jak można to po prostu napisać . NIE? Opisane pliki czy nie? Menu flash , wix? czy inne Programy do wysyłania,opisywania czy inne typu cmpro. Limit wysyłania wiadomości na kontach (czyli co ile kod captcha) co 5 czy 10 wiadomości ? Czy znane chomiki mają cię w zablokowanych na PW,CHR ilu chomików dodało cię do poleconych Czy chomik ma zaniżane oceny plików/ dużo negatywnych komentarzy ? Praktycznie pytam tylko o to co można samemu sprawdzić ale kto będzie sprawdzał kilka chomików dziennie pod tyloma względnymi marnując czas jak autor to wszystko zna i mógłby napisać ?? Na prawdę denerwują mnie wiadomości typu "sprzedam super konto ile dacie?" bez podania PODSTAWOWYCH informacji ... czy kupując auto wystarczyło by znać wam jego kolor? Gdybyś wszystko ładnie napisał w czytelnej formie każdy kto tu wejdzie wie mniej więcej ile by dał za konto a tak to będą pytania "ile masz dziennie odwiedzin?" itd. zamiast ofert cenowych na których ci chyba zależy? |