Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sprzedam stronę.
Witam.
Mam do sprzedania stronę do radia internetowego.

Jeżeli ktoś zainteresowany kupnem i chce obejrzeć zapraszam na gg 4787000.

Cena to 150zł.

Jest zakodowana
Strona oczywiście nie jest w cms.
(Ale, jeżeli ktoś chce to mogę to zrobić, ale cena wzrośnie ;] )

Powyżej co napisałem to już mam gotowy szablon.

A jeżeli ktoś chce, abym mu zaprojektował to również zapraszam na gg 4787000.
Mniej-więcej cennik:
Strona radia internetowego (100-200zł)
Portfolio (30zł)
Strony typu chomik-messenger.cba.pl/ (90zł)

To są przybliżone ceny.

Jak coś dojdzie to napiszę, ale można pisać.

Pozdrawiam.
Karrts napisał(a):Strona oczywiście nie jest w cms.
Chyba nie wiesz co to CMS, napiszesz własnego czy użyjesz gotowych pokroju Joomla? Php fusion?

Odnośnie cennika to dość dziwny masz, robisz za małe pieniądze a później się dziwić, że programiści nie mają pracy bo jakiś amator zrobi coś w podobie za 3x mniejszą kwotę, ale jak to mówią "Jeśli coś źle działa, niech chociaż dobrze wygląda"
Stronę sprzedajesz jednemu klientowi czy tyle ile będziesz chciał?
Skoro już za to się bierzesz to wrzuć przykładowe strony, jakieś zdjęcia, link do portfolio, cokolwiek.
(28.07.2012, 18:40)Karrts napisał(a): Strony typu chomik-messenger.cba.pl/ (90zł)

Taką stronę może stworzyć amator, czytając podstawowy kurs html a Ty chcesz
za nią 90 zł - jak dla mnie to masz ceny trochę z "kosmosu".
Zgadzam się z poprzednikiem, nie masz kompletnie pojęcia co to CMS, nie
podajesz żadnych stron które wykonałeś. Jak dla mnie Twoja oferta nie jest
zachęcająca w żaden sposób.

Oczywiście nie odbieraj to jako bezpodstawnej krytyki, chce Ci tylko pomóc w
doskonaleniu Twoich ogłoszeń.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
(29.07.2012, 01:02)Sebastian napisał(a): Taką stronę może stworzyć amator, czytając podstawowy kurs html a Ty chcesz
za nią 90 zł - jak dla mnie to masz ceny trochę z "kosmosu".
Zgadzam się z poprzednikiem, nie masz kompletnie pojęcia co to CMS, nie
podajesz żadnych stron które wykonałeś. Jak dla mnie Twoja oferta nie jest
zachęcająca w żaden sposób.

Oczywiście nie odbieraj to jako bezpodstawnej krytyki, chce Ci tylko pomóc w
doskonaleniu Twoich ogłoszeń.

Chodziło mi o to, że tematyka, Bo nie wiedziałem jak to dać.
Bo można strony odróżnić na:
Pod radio
Blog
Sklep

A nie wiedziałem jak nazywa się strona właśnie ogólnej tematyki jak rezentacja jakiegoś programu

niikii napisał(a):Chyba nie wiesz co to CMS, napiszesz własnego czy użyjesz gotowych pokroju Joomla? Php fusion?

Wiem co to jest :P
W skrócie.
Panel do administrowania stroną.
Przeważnie oparty na bazie danych ale nie zawsze.

I właśnie moja strona jest BEZ tego panelu.

I uważasz, że taka strona za 3x więcej??
Hm...
450zł??

Przesada
Karrts napisał(a):I uważasz, że taka strona za 3x więcej??
Z tego co widzę to nie 3x więcej a 3x mniej.
niikii napisał(a):za 3x mniejszą kwotę

Takie ceny które podajesz są śmieszne
Karrts napisał(a):Strony typu chomik-messenger.cba.pl/ (90zł)
Taką stronę można zrobić za darmo w darmowym programie WYSIWYG w 3 minuty i nie trzeba nawet znać podstaw html a Ty chcesz za coś podobnego 90 zł.

Przedstaw swoje dotychczasowe prace bo jak na razie to nie pokazałeś nic a liczysz na klientów.
(06.08.2012, 19:57)Karrts napisał(a):
niikii napisał(a):Chyba nie wiesz co to CMS, napiszesz własnego czy użyjesz gotowych pokroju Joomla? Php fusion?
Wiem co to jest :P
W skrócie.
Panel do administrowania stroną.
Przeważnie oparty na bazie danych ale nie zawsze.

I właśnie moja strona jest BEZ tego panelu.

I uważasz, że taka strona za 3x więcej??
Hm...
450zł??

Przesada

CMS to skrót od Content Management System czyli system zarządzania treścią.

Nie chodzi mi o stronę, że Twoja warta jest 450zł tylko o to, że gdyby pisali strony po takiej żałosnej cenie to młodszy programista nie zarabiałby wtedy 3500zł/mc.. Do tego amatorzy zabierający zlecenia (atrakcyjna cena) piszący stronę, bo tydzień temu obejrzeli kurs html'a zabierają im pracę. Jestem przekonany, że taka strona nie będzie nigdy taka jak strona za którą trzeba zapłacić swoją cenę. Będzie wyglądać, ale nie będzie działać.
niikii napisał(a):Będzie wyglądać, ale nie będzie działać.
Wyglądać może jakoś będzie jak się takiemu "profesjonalnemu" programiście uda przerobić szablon który gdzieś z sieci pobierze. Co do działania to na 99% nie będzie działać bo samo pobranie i przerobienie szablonu nie wystarczy a do reszty trzeba mieć pojęcie o programowaniu.

Niestety coraz więcej amatorów wyskakuje z cenami typu 50 zł za pracę która jest warta minimum 500 zł, dziwi mnie tylko fakt że zleceniodawca nie zastanowi się nad powodem takiej różnicy w cenach i wybiera tą najniższą a potem narzeka że coś nie działa.