Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Stadion Narodowy nadal bez imienia
[Obrazek: stadion_tvn-1319478339.jpg]

Na stadionie Narodowym trwają prace wykończeniowe. Jednak wciąż nie wiadomo jakie imię będzie nosił. Rok temu w sądzie portalu tvnwarszawa.pl, 19 % internautów uznało że powinien nosić imię prezydenta Lecha Kaczyńskiego. 60% natomiast uznało, że jednak trzeba znaleźć innego kandydata. Propozycji już trochę było, jedne poważne inne nie np:
Jana Pawła II
Ryszarda Siwca (który w 1968 roku dokonał tu samospalenia, protestując przeciwko interwencji Układu Warszawskiego w Czechosłowacji.). Ale ma już on swoją ulicę.
Michaela Jacksona (propozycja satyryka Szczepana Sadurskiego)
Kazimierza Górskiego (niezapomnianego Trenera)
A jakie są wasze propozycje. Moim skromnym zdaniem powinien być to ktoś związany z piłką nożną. W żadnym przypadku polityk, albo coś w tym stylu. Dlatego bardzo mi odpowiada Kazimierz Górski, ewentualnie wielokrotny reprezentant kraju Kazio Deyna. A jakie są wasze pomysły?
  Odpowiedz
Ja również pomyślałam o Kazimierzu Deynie, mój tata wciąż emocjonuje się jego "rogalami". ;)
  Odpowiedz
To ja przypomnę jedną wspaniałą, a jednocześnie bardzo nie sympatyczną, wręcz nie smaczną sytuację z kariery tego genialnego piłkarza. 29.10.1977 Chorzów, Polska - Portugalia 1:1 (1:0) mecz eliminacyjny do Mistrzostw Świata w Argentynie. Komentarz jest zbędny po prostu trzeba to obejrzeć i samemu ocenić.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości