Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Stare konto Chomikuj z cotygodniowym 700 MB
Ciekaw jestem czy ktoś z was ma jeszcze stare konto chomikuj na którym ma cotygodniowo 700 mb. Ja mam jedno takie, ale nic na nim nie trzymam.
  Odpowiedz
Było cos takiego? Nawet nie wiedziałem o tym.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Hehe, no to nieźle też o takim czymś nic nie słyszałem :) Myślałem że tygodniowo za free dostaje sie max 50 mb :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Pierwsze konta chomikuj miały co tygodniowy transfer 700 mb, ale gdy serwis stał się popularny obniżyli stawkę do 50 mb. Te stare konta jednak do dziś mają 700 mb na tydzień. Pewnie już tylko nieliczni są w posiadaniu takiego konta.
  Odpowiedz
Chyba chciałeś napisać 700 mb, a nie 7000 mb :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
O ciekawe... nie słyszałem o tym. Szkoda, że to zmienili :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
szkoda że zmienili, Film avi by był :D
  Odpowiedz
Pewnie, to lepsze niż 50MB. Co można za to ściągnąć, a tak to film avi albo 2 rmvb.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
No tak ale z drugiej strony teraz mając 700 MB można by ściągnąć prawie wszystko, jak braknie transfery każdy zakładał by nowe konto i znowu jest transfer a nawet gry są w większości w partach więc nikt by nie płacił chomikuj...
Mnie osobiście zawsze denerwowało, że nie można pobrać filmu z ograniczoną prędkością bez konta...
Przecież to bez sensu!

Ktoś kto ma internet chociaż 10Mb/s a jest wiele osób z nawet większą prędkością nie będzie się męczył jak zobaczy,że wiele plików można pobrać na chomikuj to wykupi konto albo na nie nazbiera.
Jednak zawsze znalazły by się osoby , które pobiorą z ograniczeniem...

Na wielu hostingach tak jest więc dziwię się, że na chomiku nie ;/

Obecnie za 50 MB nie pobierzemy praktycznie nic, jedynie muzykę (jednak tutaj trzeba się pomęczyć z szukaniem utworów przez google ) no i jakieś słabe pewnie darmowe programy ew. zdjęcia i tyle.
Czyli to co jest mało lub mniej popularne na chomiku;/
  Odpowiedz
Serwis byłby bardziej uwielbiany, niż jest teraz, gdyby było 700 mb tygodniowo. ;)
  Odpowiedz