Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sterowniki pod grę MUOnline
Witam. MAm problem potrzebuje sterowników aby działała mi Gra Mu online.

Moj Laptop
Sony Vaio
Model : VPCEE3S1E/WI
System : Win 7 Ultiimate 64x
[Obrazek: vsio_haqnsqa.JPG]

Zdj było robione jak miałem XP ale nie znalazlem na niego sterowników (producent nie wspiera)Teraz mam win 7. Kiedyś miałem podobnego laptopa tez sony vaio to na nim gra była płynna.
Jak będzie coś potrzebne mogę podać info

Prosze o pomoc.
Dla osoby która znajdzie sterowniki i będzie mi poprawnie gra działała 3000 chomikowych pkt i reputacja +.

Ścieniałem wszystkie sterowniki od karty z tej strony ale nic nie dało
http://support.vaio.sony.eu/computing/va...CEE3S1E_WI

Dziękuje :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Zainstaluj najnowsze sterowniki dla Twojej karty graficznej z serii ATI Radeon HD 4xxx dla laptopów pod Windows 7 64bit.

Mu-Online posiada błędy pod Windows 7 dla domyślnych sterowników dla karty graficznej komputera lub laptopa. Zaleca się instalację zaktualizowanych najnowszych sterowników.

Moje źródło:
...google.com/Mu online win 7
Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
  Odpowiedz
AMD Catalyst Packages - Bład gdy pobieram to :
[Obrazek: nowyobrazmapybitowejsl.png]

a Gdy
Individual Downloads to :
[Obrazek: nowyobrazmapybitowejme.png]

sam nie wiem od czego to moze być.

Wiem iż MuOnline nie jest pod Win 7 ale kiedyś grałem bez lagów na moim starym laptopie Sony Vaio i tez był win 7 64x ale modelu nie pamietam.
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Odinstaluj tą "nieobsługiwaną wersję sterownika" Twojej karty graficznej.

System uruchomi się na domyślnych ustawieniach i wtedy spróbuj zainstalować sterowniki, do których podałem linka.
  Odpowiedz
Odinstalowałem i nadal to samo ;/
Menadzer urzadeń > PPM > Odnistaluj (zmianiła mi sie rozdzielczość) uruchomiłem ponownie zainstalowała sie domyślna karta. Próbowałem właczyć to twoje i nic. Na plakietce KEya od Win 7 mam wersje Home Permium a mam zainstalowane win 7 Ultimate (nie org...) A brat jak mi instalował bo ja nie miałem czasu usunoł mi partycje system recover.
  Odpowiedz
Gdy uruchamiasz grę to co się pojawia? Nic? Czy jakieś okienko z błędem?

Wypróbuj poniższe sterowniki:
ATI Mobility Catalyst 9.11 Display Driver
  Odpowiedz
Wszystko sie łąduje tylko strasze gra sie przecina lagi... NAwet zalogowac się nie moge.

Błąd w tym też wyskakuje. (Chodzi o to samo co jest skrenn u góry.) Nie robiłem SS.
  Odpowiedz
Wejdź do folderu Program Files/Webzen/Mu.
We Właściwościach plików mu.exe i main.exe w zakładce Kompatybilność musi być ustawione "Uruchamiaj jako Administrator".

Nie wiem czy akurat Tobie to pomoże, ale trzeba próbować wszystkiego co pomogło innym.
  Odpowiedz
Próbowałem też nic nie daje
  Odpowiedz
Wypróbuj jeszcze raz sterowniki graficzne od producenta sprzętu i je zaktualizuj lub spróbuj dokonać aktualizacji systemu a wtedy sterowniki karty graficznej powinny zostać automatycznie zaktualizowane.
Jeżeli posiadasz "testową" wersję systemu i nie możesz wykonać aktualizacji to poszukaj specjalnego "programu aktualizacyjnego" do Windows 7 dzięki któremu będziesz mógł legalnie korzystać z aktualizacji.
Ewentualnie wyszukaj aktualizacje ręcznie.

Jeżeli masz system Windows 7 Ultimate to spróbuj uruchomić grę w trybie XP Mode.

Jeżeli nie odnajdziesz sterownika do Twojej karty z procesorem graficznym ATI to wypróbuj to:
Pobierz Autodetektor Sterownika Karty Graficznej z procesorem ATI - plik o rozmiarze 268KB.
  Odpowiedz