Sterowniki pod grę MUOnline
|
04.10.2011, 17:58
Niestety też nic. Wcale mi nie wykrwa OpenGL, bo sciagnolem gre do testów tibie w ktorej w opcjach graficznych jest wybieranie grafiki i Open GL nie dało sie zaznaczyć
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.10.2011, 20:44
(04.10.2011, 17:58)metis napisał(a): Niestety też nic.... Ta odpowiedź nic mi nie mówi oprócz tego że gra dalej laguje. Czy w ogóle dałeś radę zaktualizować sterowniki do Twojej karty graficznej? Rozumiem że w menu też są lagi i nie można się zalogować. Spróbuję poszukać info na ten temat ale jestem bliski poddania się. Jeżeli masz program antywirusowy to dodaj folder z grą Mu do jego wyjątków. Dodaj pliki mu.exe i main.exe do wyjątków Zapory Windows. Podczas uruchamiania gry wyłącz wszystkie możliwe programy działające w tle, nawet automatyczne aktualizacje, pasek Sidebar, Antywirus i inne. Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
05.10.2011, 00:04
Zrobiłem. Wszystko mi działa. Sciagłem program DriverEasy i ustawiłem wykrywanie i pobieranie sterownika. 300Mb pobierało sie z predkością 30kb/sec ale sie pobrało . Wszystko działa.
Niestety NAgroda PRzepada pkt Ale Reputka idzie za dobre chcęci
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
05.10.2011, 10:53
Nie chciałem żadnej nagrody (nawet jej nie zauważyłem).
Pomagałem z czystego serca, bo taka była i jest moja dobra wola. Dzięki temu że udało się zaktualizować sterownik ale w nieco inny sposób niż myślałem, inni będą mogli brać z tego przykład. Wygląda na to że jedynym i racjonalnym sposobem jest aktualizacja sterownika karty graficznej za pomocą zewnętrznego programu jakim w tym przypadku jest DriverEasy. DriverEasy to program do automatycznego wykrywania, pobierania, przywracania i odinstalowywania sterowników komputera a także do tworzenia ich kopii zapasowej. Wymagania: - System Windows XP, Vista, 7 (w wersji 32-bitowej lub 64-bitowej) - Procesor klasy Pentium III lub lepszej - 128 MB dostępnej pamięci RAM - 25 MB wolnego miejsca na dysku twardym - Aktywne połączenie internetowe dla pobierania danych - Zainstalowane biblioteki .NET Framework 2.0 Pobierz program >>> Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
|