...Z okazji urodzin życzę Ci, dużo sukcesów w życiu, zwłaszcza zawodowym, do tego zdrowia szczęścia, pomyślności i wszystkiego co dobre.
Sto lat Hans!
|
...Z okazji urodzin życzę Ci, dużo sukcesów w życiu, zwłaszcza zawodowym, do tego zdrowia szczęścia, pomyślności i wszystkiego co dobre. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
14.09.2013, 01:31
14.09.2013, 01:37
Wszystkiego wymarzonego, stary
14.09.2013, 01:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.09.2013, 01:45 przez Swordancer.)
Najlepszego, spełnienia marzeń. Szybkich samochodów, gorących dziewczyn i dużo kasiory. No i 200 lat oczywiście.
Sto lat mało jeszcze, sto lat mało jeszcze...! Hans, w końcu mógłbyś kupić już alkohol w Stanach Wszystkiego najlepszego!
14.09.2013, 06:19
Najlepszego Spełnienia marzeń, co w życiu ci miłe... No i dużo kobitek ;o
Stop pomagania!
14.09.2013, 06:53
21 lat? O rany, ale jesteś stary .
Wysyłam Ci koleżankę z kwiatkami. Aha, cyknąłem na wszelki wypadek zdjęcie jak wychodziła, żebyś przypadkiem nie przepędził nieznajomej . Wszystkiego Najlepszego!
14.09.2013, 07:01
Sto lat, stary
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Wszystkiego Najlepszego, żeby wszystkie marzenia ci się spełniły.
Żeby ci się powodziło w życiu, jak najwięcej uśmiechu na twarzy Wódka grzeje, wódka chłodzi - wódka nigdy nie zaszkodzi
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
14.09.2013, 08:27
Hans! Nie będe pisał Stary bo to dopiero 21 Lat . Najlepszego, wszystkiego wymarzonego, ulubionego i i najzajebist**ego . 100 Lat
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości