Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sto lat Hans!
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRmlKpQZg2tw2VENHRlyI_...Ch1c_eK9AA]

...Z okazji urodzin życzę Ci, dużo sukcesów w życiu, zwłaszcza zawodowym, do tego zdrowia szczęścia, pomyślności i wszystkiego co dobre. ;)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Wszystkiego wymarzonego, stary ;)
Najlepszego, spełnienia marzeń. Szybkich samochodów, gorących dziewczyn i dużo kasiory. No i 200 lat oczywiście.
Sto lat mało jeszcze, sto lat mało jeszcze...! Hans, w końcu mógłbyś kupić już alkohol w Stanach Haha Wszystkiego najlepszego! :)
Najlepszego :) Spełnienia marzeń, co w życiu ci miłe... No i dużo kobitek ;o
Stop pomagania!
21 lat? O rany, ale jesteś stary Haha.
Wysyłam Ci koleżankę z kwiatkami. Aha, cyknąłem na wszelki wypadek zdjęcie jak wychodziła, żebyś przypadkiem nie przepędził nieznajomej ;).
[Obrazek: kwiatki_dla_Hansa-1379134093.jpg]
Wszystkiego Najlepszego!
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Sto lat, stary ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Wszystkiego Najlepszego, żeby wszystkie marzenia ci się spełniły.
Żeby ci się powodziło w życiu, jak najwięcej uśmiechu na twarzy;)

Wódka grzeje, wódka chłodzi - wódka nigdy nie zaszkodziPiwko
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
Hans! Nie będe pisał Stary bo to dopiero 21 Lat :P. Najlepszego, wszystkiego wymarzonego, ulubionego i i najzajebist**ego :D. 100 Lat :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości