Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Sto lat dla MissFuneral!
[Obrazek: happybirthdaybooks.jpg]

Dziś nasza forumowa koleżanka MissFuneral, obchodzi swoje kolejne urodziny!

Z mojej strony chciałem życzyć Ci w tym dniu, wszelkich, pozytywnie zaskakujących niespodzianek, dużo zdrowia, radości, szczęścia, multum dobrych książek, wiecznego uśmiechu, trzeźwego umysłu, rzucenia nałogu i godnego uwagi adoratora, który doceni to, o jak wielki skarb się stara. Ponadto, obyś zawsze trafiała na dobrą lekturę i z biegiem czasu, stworzyła w swoim domu istną bibliotekę najlepszych dzieł. Żebyś spełniła wszystkie swoje marzenia i cele, zarówno te wielkie, jak i mniejsze, aby Twój dom był Ci zawsze azylem spokoju, a biegające po nim w przyszłości małe latorośla, były tak wyjątkowe, jak ich mama. Koniec końców, abyś zawsze była sobą, bo taką Cię właśnie kochamy!

Zaśpiewałbym Ci „Sto Lat” i wyhuśtał po wsze czasy, ale jakoś tak noga mnie boli… Rumiany

Jeszcze raz…
Wszystkiego najlepszego, Asiu!
  Odpowiedz
Wszystkiego Najlepszego!
  Odpowiedz
Wszystkiego Najlepszego! Zdrowia, szczęścia, skromności i wiele pomyślności. :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
I ja się dołączam do życzeń a prezent prześlę na e-mail wieczorem :)

Wszystkiego dobrego, uśmiechu na twarzy i oby kolejne urodziny były zawsze lepsze od poprzednich.
  Odpowiedz
Ha! Najlepszego, szczęścia, zdrowia, kasy i fajnych facetów. :D

...No i 200 lat życia oczywiście. :)
  Odpowiedz
Nie będę się rozpisywał... krótko i szczerze:

Spełnienia marzeń Asiu! :*
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Ahh Asiu ^^ Wszystkiego najlepszego!! :*
---
  Odpowiedz
Wszystkiego Najlepszego Roza!
[Obrazek: B3.jpg]
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Wszystkiego najlepszego :)
Łap torcik:

[Obrazek: tort_1jpg-1363617424.jpg]
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
wszystkiego najlepszego oraz wytrwalosci w poprawianiu moich bledow :D tutaj pisalem z komy :P ale jednym slowem 100 latek! :D
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz