Chcieliśmy życzyć Ci przede wszystkim pełni szczęścia, spełnienia wszelkich pragnień i marzeń, radości, pieniędzy, zdrowia, powodzenia, pomyślności, sukcesów, miłości, pełni zrozumienia otaczającego Cię świata, ciepła najbliższych, kochającej żony i zdrowych dzieci, aby czas był dla Ciebie łaskawy, a życie wyrozumiałe, abyś docenił wartość nauki, wyniesionej z popełnionych błędów, żebyś dostrzegł piękno małych rzeczy i nauczył się nimi cieszyć. Życie ucieka nam przez palce... Skończyłeś naste lata, wkraczasz w dorosły świat, ciesz się tym, to najlepszy czas Twojego życia. Doceń to.
Sto lat dla WazzUp'a!
|
W dniu dzisiejszy, nasz forumowy przyjaciel WazzUp, kończy 20 lat! Jest mi niezmiernie miło złożyć Ci życzenia w imieniu całej ekipy forum. Chcieliśmy życzyć Ci przede wszystkim pełni szczęścia, spełnienia wszelkich pragnień i marzeń, radości, pieniędzy, zdrowia, powodzenia, pomyślności, sukcesów, miłości, pełni zrozumienia otaczającego Cię świata, ciepła najbliższych, kochającej żony i zdrowych dzieci, aby czas był dla Ciebie łaskawy, a życie wyrozumiałe, abyś docenił wartość nauki, wyniesionej z popełnionych błędów, żebyś dostrzegł piękno małych rzeczy i nauczył się nimi cieszyć. Życie ucieka nam przez palce... Skończyłeś naste lata, wkraczasz w dorosły świat, ciesz się tym, to najlepszy czas Twojego życia. Doceń to. Wszystkiego najlepszego, Konrad!
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
18.02.2014, 04:05
Najlepszego Wazzzz!!!
18.02.2014, 07:06
Wszystkiego Najlepszego ukochany Sąsiedzie, duża zdrowia szczęścia, pracy miłości w życiu, dużo nagich kobiet,żebyś sobie wreszcie roboty poszukał legalnej i czego sobie życzysz
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
18.02.2014, 08:22
100 lat!
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
18.02.2014, 09:29
Najlepszego
18.02.2014, 10:45
Zdrowia, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
18.02.2014, 15:42
Stary, wszystkiego czego tylko sobie wymarzysz. Dwieście lat i dzień więcej!
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
|