Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Strona Internetowa
Witam!
Chciałbym zrobić stronę internetową, i chciałbym Was poprosić o pomoc. Czy byście byli w stanie napisać mi skrypt ?
Polegałby on na tym, że jak kliknę np " Losuj " , to wybiera losowy plik flash, np od 1 do 9999 w folderze np " swf " i wyświetla go na tej samej stronie o wymiarach np 500x500, gdy daje wstecz wyświetla poprzedni plik czyli np był swf o numerze 100 i klikne wstecz bedzie 99, gdy daje dalej to wybiera nastepny plik czyli np był swf o numerze 100 i klikne dalej bedzie 101 ; )
Pozdrawiam serdecznie.

Widzę że nikt nie chce mi pomoc ;(
Jeszcze raz proszę o pomoc.
Chciałbym żeby to wyglądało w tym stylu. :
http://3.s3.envato.com/files/8104/index.html
Najlepiej by było gdybyście mi załatwili jakoś ten skrypt co jest wyżej w linku, niestety nie jest on darmowy tylko płatny :
http://activeden.net/item/swf-xml-gallery/3697
Może jakoś uda Wam się go znaleźć ;)
Pozdrawiam serdecznie.
[Obrazek: d9e214ecbd024.gif]
  Odpowiedz