Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Strona Internetowa
(21.11.2015, 11:05)WazzUp napisał(a): Daj jakieś demo lepiej się oceni :)
Wiem że lepiej by było ;), ale na tą chwilę stworzyłem wygląd. W tym tygodniu zaczniemy kodowanie. :)

(21.11.2015, 12:02)Suicider napisał(a): Fajnie to wygląda ale wg mnie:
-napis Jarek design za prosty, zrobiłbym jakiś ciekawszy header
-czytelniejsza, szeryfowa czcionka w Coś o mnie
-za duża przestrzeń między Jarek design a pracami, oraz pracami a coś o mnie

Fakt :D, gdy się patrzy "z daleka", to łatwiej wyłapać takie drobne rzeczy. Jak tylko znajdę chwilę, to to poprawię. :)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
(20.11.2015, 21:05)Nieśmiertelny napisał(a): Tak oto prezentuję całkiem zmieniony styl strony. Robiony od podszewki. Inspiracja brana z neta.
Co myślicie?

[Obrazek: CMMbr9j.png]

Tak tylko zapytam z czystej ciekawości, stosujesz się do grida czy rozkład elementów jest całkowicie przypadkowy ?
Jeśli nie stosujesz grid to zapomnij o zakodowaniu tego w sensowny sposób, no chyba że strona nie będzie w html5 i bez responsywności ale to i tak zakodować się nie da logicznie.
Poza tym to header do przerobienia (za duże odstępy), font w contencie też nie czytelny (zmiana koloru i kroju wskazana), ikony social media do pomniejszenia tak samo tekst nad nimi (w porównaniu do contentu dominują).
  Odpowiedz
(22.11.2015, 22:15)szalony napisał(a): Tak tylko zapytam z czystej ciekawości, stosujesz się do grida czy rozkład elementów jest całkowicie przypadkowy ?
Przypadkowy..
(22.11.2015, 22:15)szalony napisał(a): Poza tym to header do przerobienia (za duże odstępy), font w contencie też nie czytelny (zmiana koloru i kroju wskazana), ikony social media do pomniejszenia tak samo tekst nad nimi (w porównaniu do contentu dominują).
Wezmę, to pod uwagę i naprawię, gdy tylko znajdę jakąś wolną chwilę.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz