Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Strona do tworzenia menu do chomika
(21.01.2012, 09:45)ROCKISNOTDEAD napisał(a): No właśnie jak dodać tam własny kod html?
też mam z tym problem
są tam jakieś gotowe z facebooka ale żeby samemu go wstawić to takiej opcji nie znalazłem.
jeśli ktoś wie jak to niech odpisze :)

(28.01.2012, 13:59)sqerty napisał(a): Mam ten sam problem co kamlot15.Help

Też miałam ten problem , ale udało mi się go naprawić .

Musicie zmienić na starą wersję chomikuj ( nie beta ), wejść w opis i wkleić do html .

Powinno działać . ; )
  Odpowiedz
Jak skonczysz robic menu dajesz PUBLIKUJ (zielony przycisk / potem dajesz osadź)
  Odpowiedz
Wejdź w swoją witrynę. Weź publikuj, zapisuje się, po zapisaniu w lewym dolnym rogu jest osadź, potem skopiuj i wklej opis swojego chomika w opcjach.
  Odpowiedz
(28.01.2012, 13:59)sqerty napisał(a): Mam ten sam problem co kamlot15.Help

Proszę czytać uważnie posty przy których ktoś się napracował:
http://odjechani.com.pl/Thread-Strona-do...0#pid37020
a nie trzeba będzie zadawać takich pytań. :)

Jeśli ktoś nie radzi sobie z utworzeniem menu w technologii flash za pomocą wix.com, może
skorzystać z naszej strony i zakupić gotowy projekt:
http://dodatki.odjechani.com.pl/?strona=menu_flash
  Odpowiedz
Dzięki za info
  Odpowiedz
Nie wiem ale po PUBLIKUJ nie widzę przycisku OSADŹ...jak mam uzyskać kod HTML do osadzenia na Chomiku???
[Obrazek: Zabooor.gif]
  Odpowiedz
(30.06.2012, 17:20)Zabooor napisał(a): Nie wiem ale po PUBLIKUJ nie widzę przycisku OSADŹ...jak mam uzyskać kod HTML do osadzenia na Chomiku???

Admin wyżej dał linka do poradnika
http://odjechani.com.pl/Thread-Strona-do...0#pid37020

Jak będziesz miał dalej problem, pisz na priv pomogę :]
  Odpowiedz
Rozumiem, czytałem to, ale po zapisaniu i publikowaniu mam tak:

[Obrazek: pjiiw8wp.jpg]

I po naciśnięciu:

[Obrazek: pjeyn2na.jpg]

A na koniec tylko tak:

[Obrazek: pjcsmnta.jpg]

Gdzie ten kod HTML do osadzenia??? Dodam że tamte screeny są z wcześniejszej wersji Wixa zdaje się, bo ta jest w wersji BETA i tam to inaczej wygląda, Publikowanie jest na samej górze, w poradniku wyżej jest KOD do skopiowania a teraz tego nie ma...Pomoże mi ktoś???

P.S: Dobra ogarnąłem to, zauważyłem że szablony mają kilka (chyba 3) możliwości edycji, i ten na którym zrobiłem teraz menu generuje kod HTML. ZROBIONE Ok:P
[Obrazek: Zabooor.gif]
  Odpowiedz
http://www.flashvortex.com/index.php?act...=2&page=12
zapraszam na tą stronę sam kiedyś na niej zrobiłem menu flash
polecam bo można w krótki czas otrzymać niesamowity efekt;P
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Jest jeszcze możliwość uzyskania kodu do osadzenia menu z tej strony? Bo ja tego zrobić nie mogę w tej nowej wersji wix'a trzeba zakupić premium?
  Odpowiedz