Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Strona do tworzenia menu do chomika
Wyslij mi na pw pasy do konta wix to zrobię Ci to jutro
  Odpowiedz
Br0nek1234 jak do tego wstawiłeś Licznik i Ranking z Chomiczkuj ??? w Edycji nie ma html nigdzie by dodatki wstawić ;/

proszę o pomoc szybką
  Odpowiedz
Jest jak masz dodaj widzety. Wybierz HTML i weź 1 opcje,
później klikasz prawym na okienko i ustawienia i tam wklejasz kod.
  Odpowiedz
a czemu jak zrobiłem sobie stronę główną i zakładki to jedna zakładka pojawiła mi się we wszystkich jej zawartość jest wszędzie ;/ trzeba gdzieś kliknąć by pisać / wklejać itp zawartość w danej zakalce ?
Mam 1 , 3 puste i ostatnią gdzie pisałem i obrazek wkleiłem teraz to jest w każdej zakładce nawet w pierwszej + treść z 1 (1 jest dobrze a ostatnia wszędzie);/
  Odpowiedz
Masz menu po prawej ze stronami jak chcesz coś na wszystkich stronach to klikasz na pierwszą nazwę mianowicie: "My Website" a jak checz żeby coś było tylko na konkretnej stronie to klikasz na jej nazwę.
  Odpowiedz
oks

Ale ten kod mi nie działa chcę własny Ranging z chomiczkuj.pl wstawić i tylko się pokazuje duży napis "HTML" na jasno niebieskim tle ;/

(02.10.2012, 14:00)Br0nek1234 napisał(a): Jest jak masz dodaj widzety. Wybierz HTML i weź 1 opcje,
później klikasz prawym na okienko i ustawienia i tam wklejasz kod.

To nie działa !
  Odpowiedz
Działa bo dzis juz robiłem komus tez te okno z chomiczkuj
  Odpowiedz
we FLASH witryne nie działa jak się robi
  Odpowiedz
Działają a jak nie umiesz, wogole nawet wstawić to zrób sobie w paincie.
  Odpowiedz
umiem wstawić ale nie działa !!!

Biorę : Dodaj -> Widżety -> HTML -> 1 (BLANK HTML) -> Ustawienia -> Okienko (Wstaw kod HTML) -> Wklejam tam kod ->
<p><iframe style="border: 1px solid black; overflow: hidden; width: 235px; height: 110px; border-radius: 5px 5px 5px 5px; display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;" src="http://chomiczkuj.pl/widget.php?id=567" frameborder="0" scrolling="no" width="320" height="240"></iframe></p>

POTEM -> Szerokość wpisuje (235) -> Wysokość (110) -> Klikam OK -> Zapisz -> Publikuj -> Osadź
i w tym kodzie już który wklejam na chomikuj nawet śladu po tym nie ma ;/
  Odpowiedz