Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Ze strony głównej na portalu Chomikuj.pl zniknęła lista najaktywniejszych chomików.
Prawdopodobnie dlatego że to oni właśnie mieli największe problemy z ogarnięciem spamu reklamowego.
Nie uważam by było to dobre rozwiązanie ponieważ najaktywniejsze chomiki stracą w ten sposób na popularności.
Chomikowe Rozmowy można zablokować, a to co stracą znikając z głównej strony portalu w żaden sposób nie zostanie im wyrównane.
I ja też to zauważyłam, ale sądziłam, że to chwilowe. To nie fair, ponieważ do tej pory wchodziły do mnie chomiki nowe, jak widziały, że buszuję na swoim, a teraz?? Stracę na tym posunięciu. Czy jest sposób by to posunięcie odgórne odwrócić???
Zapytałem więc dlaczego tak się stało. Oto odpowiedź:
Cytat:Witam serdecznie,
Lista najaktywniejszych chomików została usunięta na rzecz reklamy nowego
programu ChomikBox. W niedługim czasie zostanie przebudowana główna strona
chomikuj.pl. Jednakże nie wiemy czy lista zostanie na niej ponownie umieszczona,
gdyż nie mamy jeszcze ostatecznie sprecyzowanego projektu.
Wiecie to nie tak do końca.
Miałam przyjemność wisieć na głównej przez dwa tygodnie po założeniu chomika graficznego i nie było tam obrazków tylko wszystko co grafikowi potrzebne.
Przełożyło się to na niekończący spam , ilość punktów oraz tłumy osób one line bez żadnej reklamy z mojej strony.
Było to całkiem przyjemne, no może poza kasowaniem tego spamu pozostawionego w CHR.
Taa - jeżeli ktoś trafił na stronę główną uzyskiwał średnio +2000 nowych osób dziennie, dopóki był na stronie głównej.
Byłem tam raz przez kilka dni. Niesamowite efekty. Nic dziwnego przy takiej liczbie użytkowników jakimi dysponuje Chomikuj.pl