http://punktychomikuj.xh.pl/
Po wpisaniu loginu i hasła udostępniasz te dane oszustowi, który założył tę stronę.
Nie daj się oszukać.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Strona kradnąca konta chomikuj
|
22.05.2011, 20:41
Strona wyłudzająca dane, znajdująca się w sieci - cały czas kradnie dane!
http://punktychomikuj.xh.pl/ Po wpisaniu loginu i hasła udostępniasz te dane oszustowi, który założył tę stronę. Nie daj się oszukać. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
22.05.2011, 20:45
Hehe, myślałem, że ta strona dawno już nie istnieje...
Należy pamiętać iż bezpiecznie na swojego chomika można się logować tylko w dwóch miejscach: - Strona główna chomikuj.pl/... - Program chomikbox (najlepiej gdy jest pobrany z oficjalnego źródła).
22.05.2011, 22:49
Już podjąłem odpowiednie kroki aby strona została zablokowana a jej autor został odpowiednio ukarany
strona jest na serwerze yoyo.pl jej dokładny adres to http://prisonwarspkt.yoyo.pl/chomik/
Dobra ale czy ten ktoś nielegalnie skopiował grafikę portalu chomikuj.pl i umieścił publicznie na swojej stronie?
Czy Administracja portalu chomikuj.pl byłaby tym zainteresowana? Tam jest przycisk "Dawaj pkt!" czyli jednoznacznie chodzi tu o nasze punkty - podajemy login i hasło a potem autor krzyczy do nas: "Dawaj pkt!" i w ten sposób "dajemy" mu punkty i dostęp do naszego konta. Uwaga! Po wpisaniu czegokolwiek i kliknięciu na przycisk "Dawaj pkt!" nic się nie dzieje a nasze dane wędrują wprost do złodzieja! Najciekawsze jest to że pod tą stroną kryje sie inna do nabijania punktów w grze Prison War bowiem ta strona do nabijania punktów na chomikuj to tylko ściema ale cel jest jeden - wyciągnięcie danych do chomików.
22.05.2011, 23:00
Administracja yoyo.pl, chomikuj.pl oraz prisonwars.pl zostały poinformowane o tej stronie a ja będę monitorował stronę i postaram się namierzyć jej właściciela
22.05.2011, 23:22
Tony tak trzymaj złodziejom i przekrętom mówimy stanowcze Nie!
23.05.2011, 20:22
Strona Zablokowana Brawo tonyviroos =]
![]() Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
23.05.2011, 20:51
Dzięki wielkie chłopaki za tak szybko podjęte kroki.
24.05.2011, 00:25
Zgłaszajcie kolejne strony które są podejrzane, ja będę się zajmował całą resztą.
28.05.2011, 21:08
To się nazywa efektywność działania.Cieszę się że jesteś po jasnej stronie mocy.Jednocześnie oświadczam ze jestem niewinny i jakiekolwiek , kiedykolwiek zarzuty by mi postawiono,to jest to nieprawda i nie ma powodu by tonyviroos interweniował.Repa dla tonyviroosa.
|