Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Strona poświęcona zarabianiu w internecie - PP
Wink 
Chciałem Wam przedstawić moją stronę http://program-zarabiam.strefa.pl

Strona poświęcona jest zarabianiu pieniędzy w internecie, sposobom zarabiania, programom partnerskim, oraz wiele, wiele innych.

Strona jest w trakcie rozbudowy ;)

Kolejna strona, a w zasadzie blog: http://zarabiaj-20dollars2surf.cba.pl/
<p>Topowe giełdy kryptowalut na: www.rankingkrypto.pl<br></p>
  Odpowiedz
Wiesz fajna strona,ale powiem ci tak,że większość osób już się nie bawi w to ponieważ albo są te programy partnerskie niewypłacalne lub zarabiasz tyle,że nie opłaca się w ogóle przy tym siedzieć.

Ja ostatnio przystąpiłem do programu partnerskiego i powiem tak:
Większość osób pisała,że brała w tym udział i nic nie zarobiła, gratuluje zrobienia na prawdę fajnej stronki,ale próbowałem już wszystkiego własny sklep reklamowałem wysłałem może z 13 tys e-maili do ludzi z bardzo wytłumaczalnym sposobem zarabiania z tego 10 osób napisało,żę na tym nie zarobie i tyle,a zawsze brałem pod uwagę programy najbardziej polecane.

Kupowałem mailingi z tego 50 tys maili poszło do ludzi ze sklepem internetowym i nic po prostu ludzie już nie wierzą w takie rzeczy.

Kiedyś na allegro znalazłem 12 portali przez które mogę zarobić, kupiło je 5 osób po 30 zł i pisałem do nich napisali,że cięzko na tym zarobić,a w opisie piszę,że w łatwy sposób można zarobić poświęcając 1 godzinę dziennie.

Jak na prawdę ktoś chce zarobić pieniądze przez internet to musi poświęcać 6-7 h dziennie,a teraz mało takich osób które tyle poświęcają czasu.
Na pewno ktoś się zgłosi,ale z mojego doświadczenia nie zarobisz przez internet poświęcając 1-2 godziny, ludzie piszą takie rzeczy by tylko zdobyć klientów nic więcej.

Pozdrawiam
  Odpowiedz
Ja w takie cuda nie wierzę próbowałem swoich sił kiedyś ale nie wyszło :)
  Odpowiedz