Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Strona z filmami/serialami online
Siemka :) Mam do was pytanie Cool Znacie stronki na których za darmo można oglądać filmy i seriale online? Najlepiej podobna do zalukaj :) Będę bardzo wdzięczny za pomoc Pozdro! :}
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Korzystałem z kinomaniaka, ale znikł z sieci. Pozostaje ekino lub playtube ;] Z w skazaiem na to drugie ;]
  Odpowiedz
Jest też mojekino.eu, które dopiero się rozwija, ale jest tam sporo nowości kinowych i seriali których na playtube nie znalazłem.
  Odpowiedz
Moim zdaniem najlepsze to CDA i ANYFILES.
Odpalasz, wyłączasz reklamy (dodatek Adblock Plus) i oglądasz. Nigdy nie miałem limitu choć na CDA czasem gdy chciałem oglądać film od połowy to musiałem zresetowac przeglądarkę.

YOUTUBE podpisało umowę z polskim wydawcą, chyba KADR, na bezpłatne udostępnianie już zakurzonych polskich przebojów kinowych minionych lat.
Ponoć są tam dziesiątki filmów.

Na YOUTUBE można wyszukać całe filmy dopisując do tytułu tekst: cały film.
Jak się dobrze poszuka to można znaleźć niektóre seriale.
  Odpowiedz
Od siebie polecę zalukaj.tv
Świetny serwis bez reklam, ograniczeń i innych pierdół.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Odkopuję. Dopisać mogę kinoman.tv
  Odpowiedz
youtube.com
cda.pl

Odpowiedz