Stronghold Kingdoms - Twierdza Królestwa
|
24.10.2014, 18:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.10.2014, 18:11 przez Swordancer.)
Jarus, niech Twój nowy senior wyśle do Ciebie mnichów i zapewni ochronę Interdyktem, tak jak mój senior zrobił. Nikt nie będzie mógł Cię przez określony czas atakować. Pozwoliło mi to zbudować twierdzę, a w zasadzie wciąż ją buduję, jednak przez jakiś czas nikt nie może mnie atakować, a ja mogę skupić się na innych sprawach. W twierdzy osadziłem sobie same posiłki, a moją armię buduję do starć z wilkami i obozami rozbójników.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dzisiaj stworzyłem trzecią wioskę. Miałem upatrzonego gracza, który już nie dba o swoją parcelę, zostawił wszystko, zero obrony, widać, że pograł jedynie parę dni i mu się znudziło, chciałem przejąć miejsce, ale wiecie jaką miałbym karę na honorze? 133 000
![]() Poza tym, Jarek zobacz jaki komunikat dostałem jak mnie rzuciłeś ![]() ![]()
O w mordę! Zrobiłeś to w Photoshopie?
Żartuję. Kurde, nie napisałeś że wysłałeś, to inaczej by to się potoczyło. Pisałeś co prawda, że się postarasz wysłać, a potem że jakiś czas Cię nie będzie, więc... Gdybym miał takie posiłki, to zupełnie inaczej teraz wyglądałaby sytuacja. A tak... co trochę rozpieprzają mi moje zbyt słabe oddziały. Trudno ![]() Teraz to i tak mogę zajrzeć tylko na chwilę, więc ten cesarski tron musi na mnie jeszcze poczekać ![]() Chyba musiałem Cię porzucić kiedy oddziały były w drodze ![]() ![]()
25.10.2014, 23:56
Panowie... Jak się leczy ognisko zarazy w Stronghold Kingdoms?
Oj tam, to tylko mały oddział
![]() Mono, mnichami. Niech ktoś z otoczenia Ci wyśle paru mnichów leczących zarazę. Ja na tę chwilę jeszcze nimi nie dysponuję, nie rozwijałem się "duchowo". ![]()
26.10.2014, 00:00
Właśnie też się zastanawiałem czy mnichami się tego nie leczy. Spokojna głowa Buhaj, ja nie jestem zarażony, ale ciekawy byłem po prostu
![]() ![]()
26.10.2014, 00:06
Jak sobie w to klikniesz, pokaże Ci się czas do końca. Ja mam to samo, jeszcze trochę
![]()
26.10.2014, 00:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.10.2014, 01:01 przez Swordancer.)
Mnie ostatnio pogoda denerwuje. Ja nie Wieprz (w końcu go rozdupcyli), to zła pogoda i tak muszę zamiast pobierać podatki, to jeszcze ludziom dopłacać... Ehh, gdyby faktycznie w tym kraju tak było...
![]() Heh ostatnio coś pomyliłem przy handlu i wysłałem 1000 żelaza do innego gracza zamiast sprzedać w gminie. Napisałem grzecznie żeby oddał, tak też zrobił i zarobiłem 5tys żelastwa od niego. ![]()
Masz głowę, a to wystarczy aby takimi drobnostkami zdobyć przewagę nad tymi, którzy nie myślą, a wiadomo, takich nie brakuje, więc po co narzekać
![]() A zrządzeniami losu się nie przejmuj, nie tylko Ciebie one dotykają. Raz świeci słońce, raz pada deszcz, będzie lepiej ![]()
26.10.2014, 00:59
Jarus, niezły fail z tymi jednostkami, nie ogarnąłeś tego i aż mi się skojarzyło z tym obrazkiem. Jarus odpala Twierdzę i...
![]() ![]() |