Stronghold Kingdoms - Twierdza Królestwa
|
24.10.2014, 18:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.10.2014, 18:11 przez Swordancer.)
Jarus, niech Twój nowy senior wyśle do Ciebie mnichów i zapewni ochronę Interdyktem, tak jak mój senior zrobił. Nikt nie będzie mógł Cię przez określony czas atakować. Pozwoliło mi to zbudować twierdzę, a w zasadzie wciąż ją buduję, jednak przez jakiś czas nikt nie może mnie atakować, a ja mogę skupić się na innych sprawach. W twierdzy osadziłem sobie same posiłki, a moją armię buduję do starć z wilkami i obozami rozbójników.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dzisiaj stworzyłem trzecią wioskę. Miałem upatrzonego gracza, który już nie dba o swoją parcelę, zostawił wszystko, zero obrony, widać, że pograł jedynie parę dni i mu się znudziło, chciałem przejąć miejsce, ale wiecie jaką miałbym karę na honorze? 133 000 Co lepsze, mój senior pisał mi, że gdyby on chciał go teraz przejąć, miałby karę liczoną w milionach pkt honoru.
Poza tym, Jarek zobacz jaki komunikat dostałem jak mnie rzuciłeś
O w mordę! Zrobiłeś to w Photoshopie?
Żartuję. Kurde, nie napisałeś że wysłałeś, to inaczej by to się potoczyło. Pisałeś co prawda, że się postarasz wysłać, a potem że jakiś czas Cię nie będzie, więc... Gdybym miał takie posiłki, to zupełnie inaczej teraz wyglądałaby sytuacja. A tak... co trochę rozpieprzają mi moje zbyt słabe oddziały. Trudno Głupio wyszło. Jak widać, to nie jebajka - to jebitwa. Teraz to i tak mogę zajrzeć tylko na chwilę, więc ten cesarski tron musi na mnie jeszcze poczekać Chyba musiałem Cię porzucić kiedy oddziały były w drodze i poszły... No właśnie, teraz tylko patrzeć jak kogoś zaatakuje 200 Dzikich Buhajów.
25.10.2014, 23:56
Panowie... Jak się leczy ognisko zarazy w Stronghold Kingdoms?
Oj tam, to tylko mały oddział Sam jestem ciekaw co się z nim stało, bo mam wrażenie, że wysyłałem go sporo wcześniej, niż się rozstaliśmy. Może po prostu tak jest, że wtedy jednostki przepadają i nie ma ich nikt, sprawdzę to kiedyś.
Mono, mnichami. Niech ktoś z otoczenia Ci wyśle paru mnichów leczących zarazę. Ja na tę chwilę jeszcze nimi nie dysponuję, nie rozwijałem się "duchowo".
26.10.2014, 00:00
Właśnie też się zastanawiałem czy mnichami się tego nie leczy. Spokojna głowa Buhaj, ja nie jestem zarażony, ale ciekawy byłem po prostu Ja się zastanawiam, kiedy do jasnej ciasnej pogoda się poprawi bo mam -16 za nią samą
26.10.2014, 00:06
Jak sobie w to klikniesz, pokaże Ci się czas do końca. Ja mam to samo, jeszcze trochę
26.10.2014, 00:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.10.2014, 01:01 przez Swordancer.)
Mnie ostatnio pogoda denerwuje. Ja nie Wieprz (w końcu go rozdupcyli), to zła pogoda i tak muszę zamiast pobierać podatki, to jeszcze ludziom dopłacać... Ehh, gdyby faktycznie w tym kraju tak było... Ostatni zaczynam się rozwijać, ale budynki budują się pojedyncze po 5-6h. Nie rozumiem jak ilość budynków może mieć wpływa na czas ich budowania, nie wiem, co też ma wspólnego pojemność domu z odległością od ratusza...
Heh ostatnio coś pomyliłem przy handlu i wysłałem 1000 żelaza do innego gracza zamiast sprzedać w gminie. Napisałem grzecznie żeby oddał, tak też zrobił i zarobiłem 5tys żelastwa od niego.
Masz głowę, a to wystarczy aby takimi drobnostkami zdobyć przewagę nad tymi, którzy nie myślą, a wiadomo, takich nie brakuje, więc po co narzekać
A zrządzeniami losu się nie przejmuj, nie tylko Ciebie one dotykają. Raz świeci słońce, raz pada deszcz, będzie lepiej
26.10.2014, 00:59
Jarus, niezły fail z tymi jednostkami, nie ogarnąłeś tego i aż mi się skojarzyło z tym obrazkiem. Jarus odpala Twierdzę i...
|