Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Stronghold Kingdoms - Twierdza Królestwa
Swordancer napisał(a):Ehh, gdyby faktycznie w tym kraju tak było... Ostatni zaczynam się rozwijać, ale budynki budują się pojedyncze po 5-6h.

Masz taką dziedzinę jak Architektura w zakładce Edukacja, która skraca czas budowania wszystkich budynków w wiosce o sporą ilość procent. Warto ją od czasu do czasu rozwinąć ;)

Swordancer napisał(a):Nie rozumiem jak ilość budynków może mieć wpływa na czas ich budowania, nie wiem, co też ma wspólnego pojemność domu z odległością od ratusza...

Uroki Stronghold Kingdoms Połamany
  Odpowiedz
Nie opłaca mi się rozwijać budowania, skrócić czas o połowę, to za tyle punktów badań. I tak w sumie nie siedzę przy tej grze cały czas, więc mogą się budować. Patrząc jednak na wykładnik w stosunku do ilości budowli, czy tam poziomu, za jakiś czas trzeba będzie tę technologię rozwinąć, bo budynki będę stawiał po kilkadziesiąt godzin. Haha
  Odpowiedz
Na drugim stopniu rozwoju czas skrócony jest o 40% więc myślę, że warto w to trochę zainwestować ;)
  Odpowiedz
Wysłałem na Ciebie Całą swoją armię, zobaczymy jak sobie poradzisz z takim trollowaniem. Masz 4 dni na przygotowanie. Bez zwiadu, idę w ciemno, straciłem masę honoru, ale złupię twoją wioskę do zera!
  Odpowiedz
Skopiuje to co napisałem: "SWORD!!!!!!! Cofnij ten atak, bo żołnierzy potracisz ;D Pewnie walnąłeś z jednego chłopa i się cieszysz przed kompem :D. Szkoda Ci żołnierzy tracić, na których tak ciężko pracowałeś i pewnie anulujesz atak kilka sekund przed tym jak przymaszerują do mnie. Przecież to 4dni idzie :D" Myślę, że całej armii byś nie wysłał. Za bardzo jest Ci potrzebna. Szczególnie w tamtym rejonie, gdzie są koksiarskie wioski. Gdyby to była prawda, to bym przynajmniej trochę honoru zdobył za free, a tak to robię swoje dalej.
  Odpowiedz
Schowaj tych swoich trzech chłopów.
  Odpowiedz
Sam schowaj swoich wypierdków. Wśród Nich jest ukryta specjalna niespodzianka dla Ciebie Calus
  Odpowiedz
Przyniosą gnój na butach? Haha
  Odpowiedz
Zdrada!! Seniorze, apeluje do Ciebie o atak na tego szubrawcę i agresora. Trzeba pomścić wasala Haha. Przyniosą krew i piach dla twoich żołnierzy.
  Odpowiedz
Jeśli ktoś atakuje moich wasali, ja odpowiadam ogniem :P Dołączyłem dzisiaj do frakcji, która mnie zaprosiła. Wojownicy Honoru, nic specjalnego, ale z ciekawości wbiłem.
  Odpowiedz