Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Stronghold Kingdoms - Twierdza Królestwa
Czy ktoś wiedział o istnieniu takiej gminy? :)http://www44.zippyshare.com/v/Kicqvx8h/file.html
  Odpowiedz
Witajcie Pany, gram w tą grę od tygodnia i trochę mnie wciągnęła. Jednak jestem jeszcze słaby i potrzebowałbym jakiegoś wsparcia. Zagnieździłem się w kujawsko-pomorskim koło Torunia w gminie Lubicz. Chętnie wstąpiłbym do waszej frakcji. Napiszcie co i jak - szczególna prośba do "da Vinci" Pozdrawiam.
  Odpowiedz
Ja już od dawna niew gram, za dużo pochłania ta gra mojej cierpliwości, czasu i pieniędzy, nie opłaca mi się, jest tylko dla zagorzałych fanów.
  Odpowiedz
Oj jak dawno tu nie pisałem :) Na początku przeproszę tylko kolegę wyżej za niedopatrzenie. Buldog, niestety nie widziałem, jak pisałeś, a chętnie bym Ci pomógł.

Gram dalej i radzę sobie już całkiem dobrze. Obecnie mamy jedną z lepszych frakcji na serwerze i prześcigamy się w rankingach :) Na serwerze trwa teraz długi okres farmy, czyli cisza przed burzą, która nastąpi za kilka miesięcy. To idealny okres aby zacząć grę i się rozbudować. Zarządzam północno wschodni terenem Polski, Podlasiem, dokładniej Białymstokiem, tak że zapraszam na moje hrabstwo, chętnie pomogę i dam wskazówki :)

Mój nick w grze - Buhaj91
  Odpowiedz