Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Strzelanie w łokciu.

Odpowiedz
Po niesłychanych konsultacjach z odjechanymi, stwierdzam iż po prześwietleniu dostanę diagnozę! Dzięki, chłopaki, na takie odpowiedzi liczyłem, ręka naprawiona! :D
  Odpowiedz
Do usług!:) Czego się spodziewałeś? Że doradzimy Ci coś typu: machnij w lewo, potem w prawo, potrzyj czosnkiem i gotowe :P
Niby dlaczego mają Ci ją łamać? Ponowne łamanie - z tego co mi wiadomo - stosuje się, kiedy kość bardzo źle się zrosła po złamaniu. Ty nie miałeś przecież złamania. Jak Ci wejdzie drzazga w piętę, to nie amputują Ci (raczej) stopy. Wizyta u lekarza na pewno nie pogorszy sytuacji.
Być może lekarz przepisze Ci jakiś żel (tak jak mi kiedyś), a może będzie w stanie coś nastawić.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
@ Davvid
Być może wiedział ale tak jak mówi Jarek, nikt mu nie poda recepty na wyleczenie tego typu urazu. Normalną rzeczą jest, że rękę trzeba będzie prześwietlić bo bez tego nikt nie ma pojęcia co się z nią dzieje - nawet lekarz.

Szkoda gadania, żeby czymś smarował lub próbował sam sobie ją nastawić skoro specjalistą pomoże "od ręki".
Dlatego tak napisałem, czyli krótko i na temat.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości