Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Stwórz własny Dream Team!
Stwórzmy skład składający się z jedenastu najlepszych piłkarzy, opcjonalnie z ławką rezerwowych i szkoleniowcem :P

Nie zapomnijcie o napisaniu ustawienia drużyny oraz pozycji przy nazwisku ;) (tj. Lewandowski - ŚN).
Legendę zamieszczę poniżej, dla zapominalskich:

N - Napastnik
P - Pomocnik
O - Obrońca
Br - Bramkarz

(L-lewy, LŚ - lewa strona środka, PŚ - prawa strona środka, P-Prawy, Of(x) - ofensywny, D(x) - defensywny, Ś - środkowy, St - Stoper (tj. ostatni obrońca), Br - bramkarz)

Defensywny - cofnięty, ofensywny - wysunięty, proste.

Nie będziemy się niczym ograniczać, podróże w czasie i sprowadzanie zawodników za pomocą Wehikułu Czasu jak najbardziej wskazane.
Mam na myśli możliwość sprowadzenia 25 - letniego Luisa Figo do drużyny z grającym Messim z teraźniejszości.
Kiepsko tłumaczę, wybaczcie, mam nadzieję iż każdy czytający nadążył.

---
Opcjonalnie: Nazwa drużyny, Szkoleniowiec, Wykonawcy stałych fragmentów gry, ławka rezerwowych, etc.
Im więcej - tym lepiej, proste.
---

A oto prezentuję swoją jedenastkę, wybór był niezwykle ciężki.
Ale prezentuje się ona mniej-więcej tak:

Nazwa: TTS Praga (Temple Tragedy Survivors Praga).
Szkoleniowiec: Jose Mourinho (Portugalia).
Siedziba: Północna Praga (Republika Czeska).
Stadion: Portal of Glory (oryg. Portál Glory ; pl. Portal Chwały).
Ustawienie: 4-2-1-3
Nastawienie: Ofensywa, pressing.
Barwy: Czerwono-żółte (domowe), Niebiesko-białe (wyjazdowe), Czarny z odcieniami szarości (3rd komplet)

Oliver Kahn - Br
Roberto Carlos - LO ; Philip Lahm - LŚO ; Paolo Maldini - PŚO ; David Luiz/Azpilicueta - PO(wierzę w tych młodych)
David Beckham - LP ; Frank Lampard - PP
Pavel Nedved - ŚOfP
Leo Messi - LN
Maradona - PN
Pele - ŚN

Ławka rezerwowych:
  • Iker Casillas - Br
  • John Terry - O
  • Zinedine Zidane - P/N
  • Ronaldhinio - P/N
  • Schevchenko - N

Stałe fragmenty gry:
Lewa strona - rzut rożny:P. Lahm
Prawa strona - rzut rożny:P. Nedved
Aut: P. Nedved
Rzut wolny - dośrodkowanie: D. Luiz/F. Lampard
Rzut wolny - bezpośredni: D. Beckham
Rzut karny: Pele

Opaska kapitana:
1st. - O. Kahn
2nd. - F. Lampard
3rd. - D. Beckham

Jeżeli dziwi Cię obecność Zidane & Ronaldhinio na ławce rezerwowych - czytaj spoiler poniżej ;)

Spodziewam się zdziwionych min na widok Zidana czy Ronaldhinio na ławce.
Taktykę starałem się ułożyć aby zapewnić równowagę między linią defensywy a atakiem.
Zmiany dokonane w linii pomocy znacznie ją wzmocnią gdy trzeba będzie atakować (Lamps off, Zidene on ; Nedved off, Ronaldhinio), a zarazem nadające się aby bronić wyniku.
Przejście przez śródpole, którego pilnują wypoczęci Zidane & Ronaldhinio nie będzie prostym zadaniem.
Nie jestem zwolennikiem wystawiania najsilniejszego składu w wyjściowej jedenastce, lubię mieć w zanadrzu asa.
No, to tak 'w pigułce' ;d

Ładnie się rozpisałem :D
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości