Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Suicider - Portfolio
EDIT:

[Obrazek: fotomanipulation1-1378234869.jpg]
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Za bardzo naświetliłeś. Przyłóż większą wagę do szczegółów, np. spójrz na jej prawą rękę - te krawędzie z miejsca rażą w oczy ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Zamieniłem zdjęcie powyżej, usunąłem te białe krawędzie.
Trochę zmieniłem tony i dodałem światła. Chyba nic innego nie wykombinuję i wezmę się za coś nowego ;)

Odpowiedz
Mogłeś jeszcze popracować ale zdaję sobie sprawę z tego, że ślęczenie nad jedną pracą jest nudne. Czekam na kolejny projekt ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Brawo sam kiedyś przechodziłem ten okres i wiem jak trudno zacząć ale z biegiem czasu to się zmieni i będziesz równie dobry jak my :)
Ps. To jest twoja pierwsza praca o.O ja zaczynałem od banałów a ty od grubej berty żeś poleciał brawo ! Leci reputka :)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Pierwsza fotomanipulacja, nie praca. Robiłem parę rzeczy pod chomika, nic specjalnego ;)
Przez parę miesięcy sporadycznie oglądałem jakieś tuty, na tę chwilę naprawdę niewiele umiem, nawet przy drobnych rzeczach się gubię ;)
Postaram się coś wykombinować na weekendzie. Na razie brak czasu ;(

Odpowiedz
Fajna robótka, czekam na następne. Fajnie, że przybywa na forum osób zajmujących się grafiką. :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Kolejna praca z serii fotomanipulacje:

[Obrazek: piasekpust.jpg]

Czekam na opinie ;)
Mi osobiście nie podoba się wąż :D

Odpowiedz
Może być, tylko te kamienie po lewej są słabo wtopione w tło.
  Odpowiedz
wygląda to bardzo sztucznie ale ogólnie praca na plus :)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz