Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Świat Lotniczy
Chyba sama się kiedyś skuszę na takie przeżycie ;)
  Odpowiedz
Znajomy czasem fotografuje samoloty i również zachwala to hobby. Mnie to chyba jakoś nie przekonuje.
  Odpowiedz
Nom niestety blisko lotniska nie mieszkam, zresztą nigdy na nim nie byłam.
Trzeba się przelecieć :x
Free Your Mind!
  Odpowiedz
To jest coś bardzo pięknego :) Ja do najbliższego lotniska mam jakieś 100km ale taka odległość to nieodległość :) W zasadzie z hobby jest jak z miłością.. nieważne jaka odległość, nieważne jaka cena i tak ciągnie człowieka do tego celu.
Owszem wydatek jest niemały bo wyposażyć się w odpowiedni sprzęt to już trochę kasy z portfela ucieka aleeee.. ale tego nie da się wytłumaczyć!
Zapraszamy Wszystkich do Modlina na lotnisko!
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości