Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

System of a Down
Póki co słyszy się o solowych projektach lidera system of a down. Serj skomponował musical (!), jedną piosenkę z musicalu wykonuje wokalistka nieco zapominaego zespołu Garbage.
  Odpowiedz
A o Scars on Broadway Malakiana nie słyszałeś? Z tego co wiem niebawem mają wypuścić EPkę i nowy album... Poza tym reaktywacja zespołu przyniosła ze sobą koncerty w pełnym składzie. A skoro już przy koncertach SOAD jesteśmy to wypadałoby zwrócić uwagę, że w sierpniu tego roku zagrają w Atlas Arenie w Łodzi :) Ktoś się wybiera?
  Odpowiedz
Bardzo lubię ten zespół.
Na razie jestem zapoznany tylko z Toxicity, i widzę że linki z YT to piosenki z tej płyty.
Miss popraw ostatni filmik, bo nie istnieje. Ja bym dodał jeszcze do posłuchania:

[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości