Szczęśliwego Nowego Roku 2013!
|
31.12.2013, 14:38
Życzę Wam wszystkim, aby Nowy Rok przyniósł Wam zdrowie, radość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. Kiedy już się spełnią te wszystkie Wasze marzenia, niech los dorzuci Wam garść nowych, bo tylko wtedy życie ma sens, kiedy się do czegoś dąży.
Wszystkiego Najlepszego Odjechani! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
31.12.2013, 15:02
Szampańsko odjechanej zabawy moi drodzy!
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
31.12.2013, 15:41
W Nowym Roku życzę tego,
Byś nie zapomniał starego. Byś pamiętał dobre chwile, I sylwestra spędził mile. Szalonej zabawy do samego rana, Mało procentowego szampana, Byś do domu trzeźwy wrócił! Gdzieś po drodze nie przewrócił... To już wszystkie me życzenia A więc życzę powodzenia!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
31.12.2013, 15:44
Też Wam życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku, oby ten przyszły rok był dużo lepszy niż ten kończący się ;]
Ja ze swojej strony także chce życzyć Wam wszystkiego najlepszego, aby to forum dalej się rozwijało i rosło ku potędze. Amen(t)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Również życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku, coby był lepszy od tego który mija.
Aby forum rosło w siłę a Odjechanym żyło się dostatniej ;-) Ps. Siedzi ktoś na forum w Sylwestra czy wszyscy szaleją?
Staram się pisać poprawnie
31.12.2013, 16:29
Odjechanego wskoku do 2014 roku! Bawcie się dobrze, Kochani!
31.12.2013, 16:33
Kaiselin - jak widać nawet w Sylwka ktoś tu zagląda :x
Czego Wam życzyć? Wszystkim razem, czy każdemu z osobna? Zaglądać do google nie będę, dlaczego mam iść na łatwiznę? :x Często życzy się, by nadchodzący rok był lepszy od mijającego. Dla mnie to o wiele za mało. Dlatego, może po prostu życzę Wam z całego serca tego, czego sami byście chcieli sobie życzyć. Czy chodzi o kasę, nowy samochód, dojrzenie do życia, miłość, przyjaźń... No niech Wam się wiedzie!
Free Your Mind!
31.12.2013, 17:38
I ja życzę Wam, wszystkiego dobrego, po prostu żebyście byli wszyscy usatysfakcjonowani i szczęśliwi ze swojego losu gdzie balujecie? Miłej zabawy!
03.01.2014, 14:37
Dopiero wróciłam, więc i ode mnie spóźnione życzenia- szczerych, pozytywnych znajomości, miłości, rozwijania swoich pasji, by w Waszym otoczeniu i rodzinach przybywało a nie ubywało nowych, pozytywnych twarzy a w 2015 roku było mnóstwo miłych wspomnień z poprzedniego roku!
|