Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szukam Settlers 4
Poszukuję Settlers 4,Settlers 4 - Złota edycja przystosowanej do rozdzielczości 1920x1080.A może jest po prostu jakieś uaktualnienie.
to dalej aktualne ? bo jesli tak to wrzuce na chomika
Oczywiście że aktualne nie mogę nigdzie znaleźć. Mam wersję w której nie można zmienić rozdzielczośći i trochę kiepsko się gra.
ja mam pewną wersje... co prawda nie wiem czy da się w niej zmieniac rodzielczośc ale możesz sprobowac (gra 100% działa i ma wgrane 2 dodatki) wczoraj ściągłem i śmiga bez problemu ... jest ona w 6 partach(na 3 ci moge dac free :)) jak tylko skończe pobierac pewną gre to wrzuce settlersów na chomika :)
ja mam The Settlers VI złota edycja mogę zacząć już teraz upać

e raczej nie.. uroki posiadania rodzeństwa ;/ będzie trzeba wymienić płytę :)
[Obrazek: 30bl8au.png]
(29.08.2011, 16:47)Amycus96 napisał(a): ja mam pewną wersje... co prawda nie wiem czy da się w niej zmieniac rodzielczośc ale możesz sprobowac (gra 100% działa i ma wgrane 2 dodatki) wczoraj ściągłem i śmiga bez problemu ... jest ona w 6 partach(na 3 ci moge dac free :)) jak tylko skończe pobierac pewną gre to wrzuce settlersów na chomika :)

Dla mnie najważniejsze jest to żeby to była wersja Settlers 4 w której da się zmienić rozdzielczość pod windows 7 profesional 64bit. Nic innego nie chcę. Mam Settlers 4 złota edycja w której można zmieniać rozdzielczość pod windows xp, ale pod windows 7 już nie. Jak będziesz miał pewność że pod win 7 można zmienić rozdzielczość to jestem w stanie nawet dopłacić trochę punktów.
Jest już nas 50 stałych graczy. Zapraszam settlersiaki4.ugu.pl
A Settlersi są teraz też w formie gry online, na dokąłdkę po polsku. Choć ja też wolałam wersję na PC.