Poszukuję Settlers 4,Settlers 4 - Złota edycja przystosowanej do rozdzielczości 1920x1080.A może jest po prostu jakieś uaktualnienie.
to dalej aktualne ? bo jesli tak to wrzuce na chomika
Oczywiście że aktualne nie mogę nigdzie znaleźć. Mam wersję w której nie można zmienić rozdzielczośći i trochę kiepsko się gra.
ja mam pewną wersje... co prawda nie wiem czy da się w niej zmieniac rodzielczośc ale możesz sprobowac (gra 100% działa i ma wgrane 2 dodatki) wczoraj ściągłem i śmiga bez problemu ... jest ona w 6 partach(na 3 ci moge dac free
) jak tylko skończe pobierac pewną gre to wrzuce settlersów na chomika
ja mam The Settlers VI złota edycja mogę zacząć już teraz upać
e raczej nie.. uroki posiadania rodzeństwa ;/ będzie trzeba wymienić płytę
(29.08.2011, 16:47)Amycus96 napisał(a): [ -> ]ja mam pewną wersje... co prawda nie wiem czy da się w niej zmieniac rodzielczośc ale możesz sprobowac (gra 100% działa i ma wgrane 2 dodatki) wczoraj ściągłem i śmiga bez problemu ... jest ona w 6 partach(na 3 ci moge dac free ) jak tylko skończe pobierac pewną gre to wrzuce settlersów na chomika
Dla mnie najważniejsze jest to żeby to była wersja Settlers 4 w której da się zmienić rozdzielczość pod windows 7 profesional 64bit. Nic innego nie chcę. Mam Settlers 4 złota edycja w której można zmieniać rozdzielczość pod windows xp, ale pod windows 7 już nie. Jak będziesz miał pewność że pod win 7 można zmienić rozdzielczość to jestem w stanie nawet dopłacić trochę punktów.
Jest już nas 50 stałych graczy. Zapraszam settlersiaki4.ugu.pl
A Settlersi są teraz też w formie
gry online, na dokąłdkę po polsku. Choć ja też wolałam wersję na PC.