Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Szukam mapy miejscowości z numerami domów
Pytanie do was.

Czy zna ktoś z was witrynę na której mógłbym mieć podląd miejscowości z numeracja domów? Kiedyś tego używałem, ale za czorta nie moge trafić na tę stronkę.
  Odpowiedz
[Obrazek: beztytuu1nj.jpg]
http://mapa.targeo.pl/ proszę bardzo...
  Odpowiedz
Sprawdziłem, działa. Pokazała mi się mapa Szczecina, znalazłem osiedle na którym mieszkam, nie wszystkie ulice są opisane z nazwy, ale znając topografię osiedla łatwo wyszukałem swoją ulicę (nie opisaną nazwą), numeracja jest, prawidłowa.
Szukając przez podanie adresu, zaznacza niebieskim kółkiem szukany adres.
Niestety w opisie szukanego miejsca sporo nieścisłości. Mieszkam na Osiedlu Bukowym (południowy Szczecin) oddalonym od Bezrzecza - jak podano w opisie (północny Szczecin) ok 20 km w linii prostej.
Miłego szukania Baronie.

[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz