Utwory wyłącznie bez śpiewu i jakiś dynamicznych bębnów itp, słowa mnie rozpraszają, a ja przy tej muzyce zamierzam się kimnąć.
https://www.youtube.com/watch?v=Agz8AQhfHZI
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Szukam podobnej muzyki
|
05.07.2017, 00:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.07.2017, 00:34 przez Swordancer.)
Lubię czasami wsłuchać się w melancholię w muzyce, takie lekko przygnębiające i częściowo motywujące utwory pokroju tego poniżej wstawionego w poście. Oczywiście zapoznałem się z całym soundtrackiem, więc pytam o coś czego nie znam. Tego typu muzyka mnie paradoksalnie nastraja, tzn czuję psychiczny komfort i spokój słuchając jej, więc chcę sobie znaleźć tego typu utwory i zrobić składankę na wyciszenie przy jakiejś drzemce. Niestety muzyka zazwyczaj szybko się nudzi, dlatego poszukuję czegoś świeżego co chwilę.
Utwory wyłącznie bez śpiewu i jakiś dynamicznych bębnów itp, słowa mnie rozpraszają, a ja przy tej muzyce zamierzam się kimnąć. Wrzucajcie mi podobne utwory jeśli jakieś znacie, to i ja się czymś podobnym podzielę jak ktoś jest zainteresowany.
https://www.youtube.com/watch?v=Agz8AQhfHZI Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.07.2017, 00:00
Nie wiem czy zaśniesz przy tej muzyce, bo jest zazwyczaj dynamiczna i motywująca, ale może znajdziesz w playliście spokojniejsze kawałki - Two Steps From Hell.
Zobacz jeszcze to:
07.07.2017, 17:43
Pierwszy niestety nie pasuje, zbyt dynamiczna, natomiast z miksu znam większość utworów. Nie szukam miksów utworów, bo nie mam czasu ich wszystkich słuchać, by znaleźć coś dla siebie dlatego stworzyłem ten wątek.
07.07.2017, 18:50
Niestety, taka spokojna muzyka to nie moje klimaty
|